אייל אופיר

אייל אופיר

שמעתי שמועות כי אייל אופיר מלמד ג´ו-דו בתל אביב. מישהו יכול לתת לי פרטים כגון אימייל או טלפון? חשוב מכך, מישהו יודע לאיזה בית ספר הוא שייך, ומי המורה שלו?

טל33

New member
אייל

אייל מלמד כמה אומנויות לחימה בת"א וכרכור. אני לא זוכר את על המורים שלו אבל אחד מהם הוא צבר ארם. אפשר למצוא יותר פרטים על אייל באתר הבית שלו.

ובעניין דומה.

יש למישהו מספרי טלפון של איגוד הנינג´יטסו הישראלי (אם אני לא טועה, בראשו עומד אילן גטניו), ושל התאחדות הקאראטה? אשמח לכל פיסת מידע.

שיזנדו

New member
טלפון של התאחדות הקראטה

היי לי ידוע הטלפון של אבי בלייר יו"ר ההתאחדות נייד 058250222 בית 037314721 מקווה שעזר לך אמנון

deep ocean

New member
אני חשבתי לעשות אצלו שיעור נסיון

בתור תוספת לשיעורי הקונג-פו אצל בן טל-שחר, אבל נכנסתי לאתר, ונראה שהוא מתמקד רק בהיבט הלחימתי של הקונג-פו, ויש עוד דברים שלא אהבתי שם.

טל33

New member
אמי לומד אצלו קונג-פו

ומאוד נהנה. מה לא אהבת שם ?

אייל אופיר !

בן 35. גר בכרכור ומלמד באיזור מגוריו ובגוש דן. דאן 1 בג´ודו מה"קודו-קאן" דאן 3 בהשרדות דאן 3 ב"אי יי דו" מ"אול ג´פאן קנדו פדריישן" דאן 5 בנינג´וטסו מסוקה הצומי. דאן 6 בג´וג´וטסו ובו-ג´טסו, מסנסיי צבר ארם. למד איגרוף אצל עמרם אבינרי למד קרטה "קיו-קו-שין-קאי" והשרדות אצל ד"ר דניס הנובר. למד נינג´וטצו אצל סנסיי דורון נבון, וסנסיי צבר ארם למד ג´וגו´טסו ובוג´טסו אצל סנסיי צבר ארם למד ג´ודו אצל סנסיי דני וקסמן למד "אי יי" ו"ג´ו" אצל סוקה דנזאקי טומאקי (יפן) למד גונג-פו בסין (אין לי מידע נוסף). עוסק באמנויות לחימה במשרה מלאה עשרים שנה. מורה מוכשר מאוד. אותי הוא לימד "אי יי דו" 4.5 שנים. ממליץ אישית. טלפונים: 871251-054 6274455-04

טל33

New member
יובל - אני אמסור לו

הוא למד קונג-פו בסין במקדש שאולין ובאקדמיה לוושו

למעלה