איילת ! שלחתי לך ינשופים שחזרו עם הודעה ממנהלת הדואר ... ייתכן שהם כבדים מידי ?
ג גלי® New member 9/8/01 #1 איילת ! שלחתי לך ינשופים שחזרו עם הודעה ממנהלת הדואר ... ייתכן שהם כבדים מידי ?
A AYELET1 New member 9/8/01 #6 רואה בכך הישג אישי שיעמוד לזכותי בעולם הבא - זה שהבאתי אותך לידי תפילה
ג גלי® New member 9/8/01 #7 מצד שני , כל פעם ששואלים אותי בענין וירוסי מחשב , אני נוקשת טאצ´ ווד ויורקת טפו טפו טפו , אז אני הולכת קדימה או אחורה באבולוציה ?
מצד שני , כל פעם ששואלים אותי בענין וירוסי מחשב , אני נוקשת טאצ´ ווד ויורקת טפו טפו טפו , אז אני הולכת קדימה או אחורה באבולוציה ?
A AYELET1 New member 9/8/01 #10 אוףףףף ראי הודעה מתחת ../images/Emo10.gif יש כתובת נוספת: [email protected] אוכל למצוא (כך אני מניחה ) את ינשופיך גם בהוטמיעיל שאינני מצליחה להיכנס אליו, אך מאוחר יותר- כשיסדרו את השרת. ואני סקרניתתתת
אוףףףף ראי הודעה מתחת ../images/Emo10.gif יש כתובת נוספת: [email protected] אוכל למצוא (כך אני מניחה ) את ינשופיך גם בהוטמיעיל שאינני מצליחה להיכנס אליו, אך מאוחר יותר- כשיסדרו את השרת. ואני סקרניתתתת
A AYELET1 New member 9/8/01 #12 תפילות, נקישות ויריקות- הכל התקדמות אבולוציונית, אם כי ברור שהמטרה הסופית אלו תפילות נטו... לא מאבדת את האמונה שתגיעי לשם ...
תפילות, נקישות ויריקות- הכל התקדמות אבולוציונית, אם כי ברור שהמטרה הסופית אלו תפילות נטו... לא מאבדת את האמונה שתגיעי לשם ...