איילת ,קיבלתי ינשוף ממך ...הוא נקי? ללא קרציות , טפילים ושאר מריעין בישין ?!
ג גלי® New member 8/8/01 #1 איילת ,קיבלתי ינשוף ממך ...הוא נקי? ללא קרציות , טפילים ושאר מריעין בישין ?!
A AYELET1 New member 8/8/01 #2 מה???? לא שלחתי ינשופים עםם ATTACH!!! רק מכתבים. אני מתעלפת! עשי לזה FORWARD אלי! רוצה לראות מה זה ואם אינני טועה (וכמובן אל תפתחי...)
מה???? לא שלחתי ינשופים עםם ATTACH!!! רק מכתבים. אני מתעלפת! עשי לזה FORWARD אלי! רוצה לראות מה זה ואם אינני טועה (וכמובן אל תפתחי...)
A AYELET1 New member 8/8/01 #5 נקי לגמרי ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif את יכולה לפתוח... נבהלתי
ג גלי® New member 8/8/01 #8 הייתי אומרת"וואלה, יופי" , אבל מאז עניין יואל , יש מילים שעפו לי מהלקסיקון ....
B bimbo. New member 8/8/01 #11 גלי, גם כשאני רוצה לשלוח לך מייל, מופיע שמך פעמיים, ואז מתחיל תהליך ארוך ומייגע של מחיקת שם אחד, והוספת השטרודל (שנעלם משום מה כבר בהתחלה), וכמובן - הגהה. אגב, לא ענית לי אם יונשפת!!
גלי, גם כשאני רוצה לשלוח לך מייל, מופיע שמך פעמיים, ואז מתחיל תהליך ארוך ומייגע של מחיקת שם אחד, והוספת השטרודל (שנעלם משום מה כבר בהתחלה), וכמובן - הגהה. אגב, לא ענית לי אם יונשפת!!
ג גלי® New member 8/8/01 #13 עניתי , בלמטה ... לא הגיע ... אבל יש לי בעיה במייל : הוא נותן הודעת שגיאה כל פעם שאני מבקשת שיבדוק מייל ... קיבלתי הסבר מוזר מבזק : לפי טענתם , היות והמייל שלי עובר בדיקת נורטון לפני כניסה , יתכן שהשרת של נורטון נפל וגורם לי לנתק הזה עם העולם החיצון .....
עניתי , בלמטה ... לא הגיע ... אבל יש לי בעיה במייל : הוא נותן הודעת שגיאה כל פעם שאני מבקשת שיבדוק מייל ... קיבלתי הסבר מוזר מבזק : לפי טענתם , היות והמייל שלי עובר בדיקת נורטון לפני כניסה , יתכן שהשרת של נורטון נפל וגורם לי לנתק הזה עם העולם החיצון .....
B bimbo. New member 8/8/01 #10 איילת, את לא עושה אמבטיה לינשוף טרם שליחתו לייעדו????????? הרי את מבית פולני טוב!!!!!!!!?????????