איילי

avitalp

New member
איילי

כבר מזמן לא נתקלתי בהומור כל כך רדוד ובאוסף אמירות מטופשות כמו אלה שאתה מצליח להוציא ממוחך ה``קודח``.... האמת היא, שאם אתה כזה חכם - אני גאה להשתייך לאוסף ה``טפשות`` האלה ש``מפחדות מהצל של עצמן`` ... מעבר לזה, שלהסתלבט עליך - זו מצווה... שחרר אותנו קצת מהגיגיך.... יש לך אישור לפזר את ה``אהבה`` שלך במקום אחר... אביטל.

אביטל

שמח שלא נתקלת בהומור רדוד ומקווה שזו הפעם הראשונה בשבילך... ב: מי אמר שאני חכם( לא שמעת זאת ממני....להיפך אני אמרתי שאני טיפש) ג:את שופט שאני צריך ממך אישור???? ד:אולי תדברי רק בשם עצמך? ה: אני חושב שאת צריכה סקס כואב!!!! ו:אולי תשחררי ופשוט אל תעני לי? ז: רוצה אחד כזה?

avitalp

New member
אז ככה...

א. נורא שמחה בשמחתך... ב. זו האמירה החכמה הראשונה ששמעתי ממך... ג. לא, אני לא שופט... את המשרה הזו תפסת ביומך הראשון כאן... ד. דיברתי רק בשם עצמי... לא ראיתי מישהו אחר חתום על ההודעה שלי... ה. תמשיך לחשוב... זה עוד לא הזיק לאף אחד... ו. זו האמירה החכמה השניה ששמעתי ממך... (ועוד ביום אחד.. אתה מתדרדר, איילי...זהירות...)... אולי אאמץ אותה... :cool: אביטל

אביטל אביטל

אני מתחיל להניח שאני צריך לקנות שוט ולהחטיף לך קצת בטוסיק ואז לקשור את ידייך ולענג אותך ללא היסוס!!! אולי במקום כל ההערות שלך פשוט תגידי ,, אייל אתה מטריף אותי ואני רוצה ...`` אביטל האמת שאין לי כבר כוח לעימותים והחלטתי שאני מבטל את האגו אלא מגיב לכל הערה שלא במקומה ,דרך אגב אני מרחם על בעלך לשעבר ,נראה לי שעשית לו את המוות. נכון אני מעצבן אותך?! מקווה מאוד שכן!!! נראה לי שאת צריכה את זה! זהו אני לא מגיב יותר למרות שאת הולכת להכנס בי עכשיו חחחח ביי ממי

למעלה