איילינר לעיניים

איילינר לעיניים

החומרים שבצבעי האיפור (כגון פרבנים) גורמים לי לאלרגיה נוראית בעפעפיים. האם יש איילינר (יכול להיות עפרון) בדרך טבעית?

SideKick

New member
איפור טבעי

בחו"ל יש המון חברות שמתמחות בקוסמטיקה טבעית. אני מניחה שחלק מן המוצרים מיובא גם לארץ. אפילו לסאן ריידר יש מוצרי איפור ויש להם המון סוכנים בארץ. אני מניחה שאם תיפני לבית הטבע הקרוב למקום מגוריך תקבלי המלצות לגבי קוסמטיקה ואיפור טבעי.

שלהבת3

New member
גם אני שמעתי על../images/Emo42.gif

סאן ריידר. יש להם ימי הדרכה באזור התעשיה של לוד. חינם. צריך להרשם מראש. מומלץ. יש אתר באינטרנט באנגלית. בהצלחה.

SideKick

New member
הבעיה היא...

שאם מתעניינים רק במוצרים שלהם, אז הם מאוד מאוד יקרים, בלי הצדקה מיוחדת. שהרי הם לא מעוניינים בעצם למכור את המוצרים בלבד, אלא את השיטה והקונספט כולו.

שלהבת3

New member
התכוונת לשיטת המכירה והרעיון

העסקי והכלכלי...כן? גם לדעתי יש בעיייה עם המחירים במידה ואתה רק רוצה להיות צרכן. המטרה שלהם היא שאתה תהיה מהתחלה או מפיץ או בעל עסק מדלך ומיד תביא לשם אנשים נוספים...ואז תחזיר לעצמך חלק מההשקעה שלך, והאמת?לי זה נשמע די קשה, אבל אלו שמצליחים מרוויחים יפה.

SideKick

New member
והשאלה הנשאלת היא...

האם בשביל איי ליינר את רוצה להפוך לסוכנת מכירות ולהשקיע בזה את כל מרצך.

והתשובה המלאה והנכונה היא...

האמת היא שקצת נסחפתם ולעניין ראשית המוצרים מעולים, שנית אין צורך להיות מפיץ בסאנריידר על מנת לרכוש מוצרים, ניתן להרשם כלקוח בלבד (ללא עלות כספית של הרישום) ולקנות אפילו רק מוצר אחד. אף אחד לא יכעס עליכם או ינסה להפוך אתכם למפיצים וכו' שלישית, יקר היא מילה יחסית וכתבה השואלת שהמוצרים גורמים לה לאלרגיה (נזק?) אם ניתן לה את מוצר אחר שאינו גורם נזק וגם מטיב עימה (תועלת!) האם כעת ניתן לומר איזה מהם היה יקר??? ובנוסף, אני נשאל בקשר למחיר פעמים רבות ובכל פעם שעשיתי עם השואל/ת את ההשוואות הגענו לכך שמוצרים רבים אחרים יקרים יותר! ולסיום, כצרכן ומפיץ של מוצרי "סאנריידר" (אני עושה עוד דברים בחיים) אני יכול להמליץ לכם לשאול אותי ישירות, (במסר אישי) ומבטיח לא למכור לכם משהו שאתם לא רוצים בו (להיות מפיצים / להרוויח כסף) ומי שירצה לדעת יותר על המוצרים מוזמן להרצאות בנושאי בריאות, תזונה, בקרת משקל, טיפוח העור ועוד... או פגישה אישית ולאקוומרין אם את מאיזור המרכז אני מוכן לתת לך לנסות את האיילנר איציק לביא 776200-054 מצ"ב קישור לאתר של סאנריידר (אין צורך למלא פרטים)

SideKick

New member
שקוף...

הבנתי שהינך סוכן של סאן ריידר ולכן המלצותיך כל כך גורפות. למען האמת, המוצרים שלהם באמת מוצלחים ובזה אני לא חולקת עליך. אבל כמי שגרה בחו"ל, אני יכולה לספר לך שיש חברות רבות המייצרות מוצרים טבעיים, שאינם נופלים ברמתם ולפעמים גם עולים על סאן ריידר, במחירים הרבה הרבה הרבה יותר סבירים. לא טענתי לרגע שמישהו ינסה להפוך אותי לסוכנת בעל כורחי. אבל כדי להשתמש במוצרים שלהם כצרכנית בלבד, לאור השפע האדיר בשוק, זה ממש לא כדאי. לעומת זאת, מי שכן רוצה להפוך לסוכן מרוויח גם דברים אחרים, דבר שעושה את השימוש במוצרים כדאי עד מאוד. ובכל מקרה - בהצלחה במכירות

למעלה