איילון 12

איילון 12

הושבת לצמיתות עקב מעורבות ת.ד. עם אופנוע בנסיעת חרום... רוכב האופנוע פונה ע"י האמבולנס הנפגע לאסף הרופא... לצוות שלום. לנט"ן לא.

eranlevi1984

New member
מה שלא הזכרת זה...

שרוכב האופנוע ככל הנראה עבר באאור אדום ונכנס בנט"ן שהיה בנסיעה דחופה בדרך למקרה....

ולמה אתה חושב שזה מעניין את הפורום

למרות שאני הייתי שם וסייעתי. לדעתי לא מתאים שיכתבו דברים כאלו

כן אבל אתם הייתם הראשונים

שקיבלתם תעדכונים מהשטח... אבל אני לא אוהב לחשוף דברים מסוג זה ע"ג האינטרנט

אם עצם העובדה שהיתה תאונה והנטן

מושבת צריכה לעניין את הפורום - גם הגורם לתאונה (האופנוען שעבר באדום) צריך לעניין את הפורום...

eranlevi1984

New member
וואלה?

אבל כל האירוע לא קרה בגלל שהאופנוע עבר באדום(כי אם זה כך הרי שהוא אשם לחלוטין כי הנט"ן נסע בירוק בכל מקרה)? ואם זה להיפך ...אצלנו באיזור נט"ן פינה לאיכילוב ועשה תאונה באדום מזה תאונה כל הצד הימני נמעך.....זה היה לפני 3 שנים

אם הוא נסע בירוק ויוכיחו את זה אז

כנראה שהאופנוען יצא אשם אבל כעקרון המדינה החליטה שרכבי חירום חשוב להם להגיע ליעדם בדחיפות רבה מאוד לכן ברגע שהם בתפקיד (רכב בטחון בתפקיד חייב באורות מהבהבים וסירנה) הם יכולים לירוק על רוב חוקי התנועה...אבל פה מגיע האבל...אז אמרנו אבל כל תאונה וכל פגיעה נופלת בתחום האחריות של נהג האמבולנס, לכן במדא יש חוקים די קפדניים לגבי הנהיגה...לא יודע כמה מיישמים אותם

ממתי נהיית בוחן תנועה?

איך אתה יודע שהנהג האמבולנס אשם? תעשו לי טובה-אל תסיקו יותר מדי מסקנות אני במקרה הייתי שם וראיתי ושמעתי מה הבוחן אמר.

איך אני יודע? כי אמרתי ש"לפי החוק"

החוק היבש..זה שלא נרטב אף פעם...וגם אמרתי שפיזית אני לא יודע מי באמת אשם

שמע החוק היבש יכול להכיל המון דברים

תאורטית בשטח נהג האמבולנס לא היה אשם בכלל. אלה נהג האופנוע חד וחלק!אני במקרה עברתי שם כי זה הדרך חזרה לבית שלי וראיתי איך זה התרחש והכל. הפלי דעתי הצוות של האמבולנס פעלו ממש ממש טוב כולל טיפול ופינוי מהזירה. במהירות.

../images/Emo12.gif סחה על ההתנשאות...

דבר ר'אשון אני לא אמרתי שום דבר שהוא לא נכון..אתה מוזמן לבדוק את זה. דבר שני עוד משו שכנראה לא מוכר לך בין ספרי החוקים של מדינת ישראל הוא חופש הדיבור שאומר שמותר לי להגיד כל מה שבא לי ואני אמשיך להגיד את זה אז לך אתה לנוח!

לך תישן על האף טוב?../images/Emo3.gif חח

אוקי צודק- אולי הגזמתי קצת בתגובה שלי אם פגעתי בך אז סליחה. ע"פ מה ששמעתי מאנשים ועדויות שלקחנו מהעוברי אורח שם הסתבר שנהג הנט"ן לא היה אשם. ואני מכיר אותו את הנהג הנט"ן הוא בנאדם זהב שלא יכול לפגוע באף אחד.

תגיד לי אתה נעלת את אוזנייך בבוקר??

כפי שכתבתי קודם יכול להיות שהנהג באמת אינו אשם במציאות בתאונה אך החוק היבש כן רואה אותו כבעל האחריות כי כך נקבע וסלחתי לך

למעלה