איילה נשארה אותה איילה !!!

איילה נשארה אותה איילה !!!

איילה נכנסה ל"שיחת עומק" עם אלירז, כי הגמר מתקרב... איילה יודעת חשבון ויודעת שהיא וסער במיעוט מבחינת יחסי הכוחות בבית ולכן בסכנת העמדה להדחה. לכן גם נכנסה אתמול, לאחר ההעמדות להדחה, לאח הגדול ושם קיבלה תדרוך !!! אין לי ספק בכך !!! רק אחרי התדרוך פתאום הפכה ל"נופת צופים" אל מול אלירז !!! איילה תתחיל להיות "נחמדה" ו"בשיחות עומק" נחמדות, באופן פתאומי לכולם ולא בגלל שהשתנתה !!! או שתנצל הזדמנויות להסית ב "שיחות עומק נחמדות" נגד אחרים, כגון השיחה מאתמול של איילה עם פוטנה, כנגד אלין !!! בשיחה בין איילה לאלירז, אלירז אמר לאיילה מספר פעמים בצחוק על כך שהיא מתייחסת אליו כאל "אויב המדינה". דהיינו אמר לה: אני יודעת שאת חושבת שאני האויב שלך... איילה בתגובה אמרה לו: "תפסיק להגיד את זה" ... אם איילה אכן הייתה כנה עימו יכלה לומר לו שאכן חשבה עליו כעל אויב שלה, אך שדעתה משתנה או השתנתה, או משהו דומה לזה... אך איילה לא אמרה זאת ובקולה מאנפף אמרה לו : "די להגיד את זה"... בקיצור: שקרנית ! מניפולטיבית ! כלום לא השתנה באיילה !!!! דבר אחד כן השתנה: הגמר מתקרב !!! איילה מודעת לזה !!! הרי כולנו שמענו וראינו כמה איילה שונאת את אלירז ואנו הצופים יודעים שמדובר ב"שנאת חינם" כי מעולם לא באמת פגע בה ובודאי שלא פגע בה יותר מאשר סער פגע בה ועדיין פוגע בה וגם זאת רק מכיוון שאינו סומך עליה. סער מרגיש כל הזמן מנוצל על ידי איילה. בבקשה לא לשכוח איזה פרצוף של גועל איילה עושה כאשר סער מנשק אותה !!! זאת אהבה ???? ... סער מבולבל כי מקשיב למה שאיילה מוכרת לו ולא לליבו... אילה משחקת שם ברגשותיהם של כולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!! איילה ממש לא הייתה כנה עם אלירז בשיחה וממש לא השתנתה וימים עוד יגידו... גם אלירז אמר במפורש שהוא ממש מופתע משינוי גישתה הפתאומית !!! איילה מנצלת את כולם כולל את סער !!! אלירז גם אמר לה זאת. במילים עדינות, אמר לה : "סער מאוהב בך, את לא" ... איילה פלטה בנוגע לכך גיבובי שטויות, שכלל לא משקפים את התנהגותה במהלך השלושה חודשים האחרונים !!! גיבובים של מילים, שממש נחנקה, כאשר אמרה שיש לה רגשות לסער, כי שיקרה !!! איילה מרגישה שנאה לאלירז ולא רואה אותו ממטר - בדיוק כפי שאמרה מספר רב של פעמים... שימו לב שלאחרונה מתחילה גם לשטוף כמה צלחות מידי פעם ולבד !!! ובלי סער ! היא "משתנה" כי הכסף מתחיל לנצנץ לה מול העיניים ולי בא להקיא !!! אני נגעלת מהתנהגותה, לא בגלל שבאה בשביל המיליון. כולם שם בשביל המיליון !!! אני נגעלת מהתנהגותה בכלל וגם כי כפי שהספקנו להכיר אותה, איילה תעשה הכל, אבל הכל, בשביל המטרה, כולל ל"מכור" את נשמתה !!! ואת... אני אישית מעריכה הרבה יותר את סער בעניין הזה, שלפחות משתדל שלא למכור את עצמו בפני "אויב המדינה" - אלירז. לסיכום: איילה, כפי שמתנהגת בבית האח הגדול, נשארה אותה איילה !!! פרזיטית, מניפולטיבית, נצלנית, נרקסיסטית, קנאית, ללא מודעות עצמית, ללא חשבון נפש אמיתי חוץ מאני ואני ואני... ועוד... איילה מנצלת באופן שיטתי את טוב ליבם של האנשים ושניה לאחר מכן מלכלכת עליהם !!! (כולל על סער) מנצלת את טוב ליבו של אלירז !!! מנצלת את טוב ליבו של סער !!! איילה לא עברה שום שינוי !!! כן, אני חושבת שסער אדם טוב. קצת טמבל אבל איש טוב !!! יש לסער בעיות אחרות בהתנהגות , אך הוא לא אדם רע .

yael72

New member
הוצאת לי את המילים והאותיות

מהמקלדת... כל כך נכון...וכל כך כואב... פתאום איילה יושבת ומשוחחת עם שאר הדיירים... בדיחה עלובה...

למעלה