איילה מתהפכת בתוכה על כל הרע שאמרה על אלירז!

הדבר היחיד שהוא פגע בה וזה גם היא אמרה

זה בריב עם סער שהוא עירב אותה. איילה טוענת שאלירז פנה אליה ישירות, צעק עליה והישיר מבט אליה. שקר וכזב! ואף אלירז אמר לה שזה לא נכון בשיחה ההיא הארוכה שההפקה טרחה לצנזר לשניה וחצי. הוא אמר לה שהוא שאל את סער:" אתה רוצה? אתה רוצה שאני אערב אותה? שאני אגיד כל מה שאמרת לי עליה" וסער:" דבר! דבר!" ואז הוא פנה לאיילה "את רוצה שאני אערב אותך?" איילה בתגובה:" בתנועות ראש :" בבקשה לא" ואז שוב פעם אלירז לסער:" אתה עדיין רוצה שאני אערב אותה?? בטוח???" וסער:" נו דבר!! תגיד הכל!!" זה מה שהוא אמר לאיילה מה שקרה וזה באמת מה שקרה, וזו הסיטואציה היחידה שאפילו איילה אמרה שהוא פגע בה, והיא לא ידעה להגיד לו על עוד פעמים בהן היא נפגעה כשהוא שאל אותה.

לי נראה שאתה זה שנבוך ומרגיש שטעית

עובדה שלא התפקדת- עובדה שרוב חברייך לא התפקדו- עובדה שטעיתם בכל ניתוחי החתך הסוצויאקונומי שניסיתם להדביק לאוהדיי אלירז! עובדה שרוב משתתפי הפורום מבדילים בין פאסון להתנשאות- עובדה שרובם מעדיפים טוב לב - ופיקחות על מראה ורדידות. עובדה שרובם בעליי נסיון בחיים. עובדה שקשה להרשים אותם במילים גבוהות חסרות תוכן.

וגם קריאות גנאי כגון "מוות לקנאים" - "שמאלנים

מסריחים" "שמנות מגעילות" ו"עוכרי ישראל" לא ישנו את דעתו של הרוב המוחץ בפורום- זה רק מחזק את ההבדל שבין הרוב המוסרי והיפה לבין אלו שסובלים מרגשי נחיתות , בעיה נפשית , וחשיבה מעוותת. כדי שתסתכל מי נמצא בצד שלך - ותפנים.

למעלה