אייך נרשמים

meira85

New member
אייך נרשמים

היי רציתי לשאול יש לי בן בן 13 . יש לו ציונים מעולים בבית הספר. אז רציתי לרשום אותו לטכני מהיכן אוכל לקבל פרטים אודות הטכני? מה הם הקריטריונים? ואם מי לדבר? בתודה מראש מאירה

murzik3591

New member
איזה סיבה הגיונית יש לך?

לשלוח את הבן שלך ללמוד בתכני? אני מכיר אנשים שרבים עם ההורים שלהם, או שסתם לא רצו להיות קרובים לבית. מה הסיבה שלך?

מה אכפת לך מה הסיבה?

אם הוא רוצה לשלוח את הבן שלו והבן רוצה אז סבבה. אני לא בטוחה מה התנאים אבל אני יכולה את האתר של חיל האויר ששם כתוב את הכול

llljn

New member
קירצופי...

תפנים-טכני כותבים עם ט'. לא "תכני"!!!

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

ברוכה הבא קודם כל!
הנה קישור יותר מדויק על המכללה, יש שם הסברים על המגמות, הקריטריונים והכל. אם מי לדבר: תכנסי בקישור ל"תנאי קבלה" שם תדפדפי עד הסוף ויש מספרי טלפונים, תוכלי לשאול אותם את כל השאלות. איזה בדיוק פרטים את רוצה? כדאי שתביאי את הבן שלך לפורום וככה נוכל להסביר לו הכל והוא יוכל לשאול גם שאלות. יש פה גם איש מהסגל בשם שמעון ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך ולבנך בקליטה, בבירורים והכל. שמחתי לעזור
יוני

llljn

New member
המלצה ממני

אל תשלחי אותו לטכני. יש מספיק סיבות שלא לשלוח,האמיני לי.

PUDRABOY

New member
שלום מאירה

קודם כול ברוכה הבאה לפורום. בכול שנה אמורה להתפרסם מודעה במוספי שישי של העיתונים על ימים פתוחים בטכני, בהם תוכלי לבקר בטכני יחד עם בנך ולהתרשם. בתור שוחר בטכני-אני אומר לך אישית שלא כול אחד מסוגל להתמודד עם המשמעת הצבאית בטכני, וכמו כן יש כאן הרבה שחיתויות, לדעת כולם. אם תרצי לדעת עוד פרטים בייתר דיוק, את יכולה לשאול כאן ואני מקווה ששוחרים יענו לך באובייקטיביות. בכל אופן-בהצלחה:)

למעלה