אייך לספר לילד

אייך לספר לילד

אני הורה לילד בן ארבע מפונדקאות. מעונינת לקבל רעיונות באיזה דרך לספר לילד את האמת

בנדה1

New member
שלום מנגוירוק, ברוכה המצטרפת ../images/Emo13.gif

אני לא ממש יודעת לעזור רק אולי לתת כיוון ממה שאנו חווים בתחום האימוץ. הכנו ספר אימוץ לבן שלנו בו הסברנו ש"הבטן שלי היתה חולה ותינוק לא יכול היה לגדול בבטן שלה"... הספור כתוב בחרוזים קצת על לפני, קצת על ההליך - הנסיעה וכו' ומסתיים שעשינו מסיבה לכבוד הגעתו. משולבות בו תמונות ואיורים וכמו שאנחנו קוראים לו ספור רגיל מדי פעם אנחנו קוראים את הספר הזה. אנחנו גם משתדלים להשתמש בשורש אמץ הרבה תוך כדי פעולת חיבוק וקרוב. "אני מאמצת אותך עכשיו אלי" נשמע קצת מאומץ, אבל משתדלים לזרום עם זה... בקצור תנסו גם לצור איזשהו ספר כזה נראה לי הכי נכון..

שלום מנגו ירוק../images/Emo140.gif

יש לי ילד בן חמש וחצי מפונדקאות וזה מה שאני סיפרתי לו: אז זהו שלב נוסף בפונדקאות, ואני מקווה שכל אחת תעבור אותו, זה השלב שהילד גדל כבר והנה באות השאלות . לירין המתוק ניסיתי להסביר לפני כ- 8 חודשים על התהליך וללא הצלחה מרובה.לפני שבוע החמוד בא ב"יציאה" מהסרטים- אמא נכון איזו אשה נתנה לכם אותי? החסרתי פעימה וחצי ושאלתי אותו מי אמר לו. הוא ענה לי : את. ואז התבצעה שיחת הבהרה בזו הלשון: מה פתאום חמוד אף אישה לא נתנה לנו אותך,תמיד הית שלנו. בוא אסביר לך איך נולדת חמוד. לקחו ביצית מהבטן של אמא וזרע מהבולבול של אבא(אמירה שגרמה להתגלגלות מצחוק של כמעט חצי שעה).ויצרו ירין קטן קטן.ובגלל שאמא עברה ניתוח ואסור לשים לה תינוק בבטן אז שמו אותך אצל אישה טובה אחרת בבטן עד שהיתי מוכן להיוולד ואז מיד חזרת אלינו. ונורא התגעגענו אליך שלא הית איתנו.וחוץ מזה מי איזו אישה היתה נותנת ילד חמוד כמוך. הית שלנו כל הזמן מהרגע הראשון.אמא אוהבת אותך עד אין סוף, וירין אמר אני אוהב אותך יותר אפילו עד לאיפה שיש אסטרונאוטים בשמיים. בהצלחה

למעלה