אייך אפשר "להשפריץ"??

mandy האחת

New member
אייך אפשר "להשפריץ"??

שלום רב , אייך אפשר "להשפריץ" אני ובן זוגי ניסינו ולא הולך לי אייך הדבר הזה קורה ? האם זה קורה לכולם עזרה דחופה ... כי גם אנ ירוצה ...

kiaora

New member
תשובה

כנראה שרוב הנשים לא יכולות להגיע לשפיכה, אבל גם אלו שבפוטנציה כן יכולות, לא יגיעו לזה אם הן לא ינסו כמו שצריך. בגדול מדובר על גירוי של נקודת הג'י לאורך זמן (בפעמים הראשונות זה עשוי לקחת יותר מחצי שעה של גירוי ישיר של נקודת הג'י), בשילוב עם גירוי של הדגדגן ולכן הדרך הטובה ביותר היא כשהוא יורד לך ובמקביל מעסה את נקודת הג'י בעזרת אצבע. נקודת הג'י נמצאת בדופן העליונה של הנרתיק, והדרך הטובה ביותר להגיע אליה היא שבן הזוג מכניס את האצבע ומקפל את האצבע למעלה בתנועת "בואי הנה". לפני השפיכה יש הרגשה של כאילו את צריכה להשתין, אל תדאגי, אל תעצרי ותשתחררי, זה לא שתן אלא שפיכה. אבל כמובן, כמו שאמרתי, אצל רוב הנשים זה לא יקרה ובאמת שאין סיבה להרגיש מתוסכלת מזה, זה סבבה ומגניב אבל ממש לא הכרחי (זה לא כמו ההבדל בין סקס בלי אורגזמה לסקס עם אורגזמה), ואחרי כמה פעמים זה כבר קורה כמעט בכל פעם שעושים סקס, אפילו בלי שנוגעים בג'י וזה גם יכול להיות טיפה מציק בגלל שזה ממש ממש מלכלך את המיטה.

שגיתא

New member
דעי לך מנדי שגם אם הם טוענים ../images/Emo54.gif

שזה מגרה אותם, או שהם סקרנים להתנסות במשהו כזה או אחר לא תמיד בפועל הם באמת נהנים מזה ולא תמיד נעים להם להגיד אבל כמו כל דבר בחיים זה עניין של לנסות שוב ושוב עד שתצליחי אותי למשל לא ממש מגרה לנסות כזה דבר, למרות שאני מגיעה לרטיביות בהחלט רוויות
אבל סוג כזה של התנהלות לדעתי קצת הופך את המערכת למשהו יותר זול אבל זאת רק אני, בכל מקרה תהני ותצליחי שגיתא

נראה שהתופעה

של השפרצה נשית, היא משהו שקורה לחלק מהנשים, וגם זה רק כנראה. אם זה לא הולך באופן טבעי, אולי כדאי שתחפשו גם דרכים אחרות להתענג ולהתחדש...

drilllogic

New member
היי השפרצות זה הסקס הכי מדהים בעולם

כ 5 שנים שאני מתעסק ב white tiger tantra שזה בעצם לא טנטרה רגילה, זה היכולת להביא אשה ל כ 30 אורגזמות בשעה עם המון *השפרצות* ואורגזמות של כל הגוף עד כמעט התעלפות. הדבר הראשון שאני מלמד זה לשים מגבת גדולה על המיטה... אי אפשר ללמד משהו כזה בפורום באינטרנט, מצד שני אף אחד לא מלמד דבר כזה בארץ חשבתי פעם לפתוח קורס, המחשבה עדיין עוברת לי בראש למרות שאני לא ממש רוצה לעשות את זה בשביל כסף... יש לי את העסק שלי, ואני מעדיף להפריד ביזנס ופלזר.. דורון

למעלה