אייי...

סלינוש

New member
אייי...

יש לי כזו נפילה במצברוח, וגם אחרי שכבר למדתי כמה אני תורמת לנפילות כאלה, וכמה אני אחראית להן ובוחרת במידה די רבה להיות במצברוח לא טוב, אני לא מצליחה להתעודד. "נתקפתי" במחשבות שלא מפסיקות לשוטט לי בראש כבר 3 ימים, וזה מטריף אותי. האמת היא שמאז שאני ב O.A, (קרוב לשנה), אני לא זוכרת כזו נפילה חדה במצברוח. לא פשוט בכלל. לפחות יש פגישה היום.

סלינוש ../images/Emo24.gif

איזה יופי התחלת לכתוב בדיכי ובשורה האחרונה כבר מצאת נקודת אור ביום "הנפילה" שלך... שיהיה לך date מוצלח...ותזכרי אנחנו פה לחבק ולהמתיק ולו במעט מצברוח מדוכדך.

משהו באוויר ...../images/Emo24.gif

כן, סלינושקה... משהו באוויר, ובאווירה הכללית לא מוסיף לאנשים רגישים כמונו... אבל, אל דאגה יקירה... אני ראיתי לפחות שמונה זוגות ידיים שנשלחו לעצור את הנפילה הלאה... את חייבת להרגיש אותם ! לא??? הידיעה כי אנחנו אחראים לנפילות שלנו - לא תמיד עוזרת...אני יודעת... אבל הידיעה כי כאן תמיד יש מישהו שיושיט יד ויעזור להתרומם - מרשה לנו לפעמים ליפול... האם אתחצף אם אבקש נורא יפה, לדעת - משהו על המחשבות האלה המשוטטות... יש לך דלת בראש, מצאי אותה - הובילי אותן החוצה... לא לפני שתספרי לנו מהן... אנחנו נוביל אותן ביחד אל מחוץ למקומות השייכים רק לך...
ועוד אחד
וכמה שתצטרכי, כי יש כאן המון... חזקי וקחי מאיתנו כוחות לפגישה של היום .

סלינוש

New member
תודה, תודה לכן

תודה על החם, על האהבה, על האכפתיות. תוה, כמה שזה מחזק. תודה לאל שהלכתי לפגישה. עדיין לא קל לי, אבל אני אסירת תודה על כך שהלכתי לפגישה, איזו קבוצה מדהימה יש לי. איזה אנשים נפלאים. כמה אהבה. המחשבות.. המחשבות האלה שמוציאות אותי מדעתי... הן כל כך אישיות, הן כל כך קשות לביטוי, אני לא מסוגלת להוציא אותן כאן... אני סומכת עליכם, באמת, אבל אני מוצאת את עצמי מתקשה מאוד להתמודד עם כל מה שיש לי בפנים כרגע, ואני לא יכולה להוציא את זה בפורום, אני בטח מתה לדבר, מתה לשתף, אבל זה אישי מידי. תודה, אתם נפלאים.

למעלה