אייים באק!

moon flower

New member
אייים באק!

אחרי בילוי בצפון עם עוד חמש חבר'ה חזרתי (עם קרח בתחת, מי היה מאמין שלהחליק על הקרח זה דבר כל-כך מעצבן ומענה...), בכל מקרה אני פה עד ל-31 כי ב-1 מגייסים אותי, אחותי תמשיך לעדכן אתכם תחת הניק שלי (שלא תעז לשנות), וחוץ מזה יש לה את הפלאפון שלי... אז, טוב, משהוא קטן שציירתי לפני היציאה, עוד מעט סתיו ואז יש את ליל כל הקדושים ולא יכולתי להתאפק...!

moon flower

New member
אופיר! אני הייתי בוויקישן! וכתבתי

על זה באחד השרשורים... האבודים... של הפורום הזה..., טוב לא משנה, סורי, הנה קבלי את מחזיק מפתחות הקוז'י וקואיצ'י הרוטט שלי כתנחום!

moon flower

New member
אופיר, מי שטף לך את השכל?!

מה כתבת על הסיפור של ברוק עיוותת אותו יותר משהמשיח יכלה לעוות בחלומה! (זורקת סופגניות מהאף של פאנפי על הזנב של ברוק כי הוא מסריח מדיי), אבל בכל מקרה זה הרס אותי!, (אש תתעורר מהקומה, דפקט! תעזוב את שלי ה<@*&! ותלך אל מיסטי! היא ג'ינג'ית מבואסת!), לא אני סתם מחרבשת...

meytar

New member
כנראה פיספסתי משהו כשלא הייתי..

זאת אורנית בת 16 רק עם ניק אחר?

moon flower

New member
עזבו שטויות, פשוט שמעתי יותר מדי

דאפט-פאנק (אייייק!), השיר שלהם, דיגיטל לאב, מתה עלאב, גם רוולושן 909, וואן מור טיים לא משהוא אבל דיגיטל לאאאאב! (לאסט נייט אי הד אה דרים אבאוט יו, אט דיס דרים אי'ם דנסינג אפ ביסייד יו, אנד איט לוקד אי קרי וואט ווס הבן פאן, דה דינד אוף פילינג אי וויטד סו לונג.. דונט סטופ קום אה ליטטל קלוסר, אס ווי ג'מפ דה ריטם גטס סטרונגר, דרס נוטינג וורונג וויז ג'סט אה ליטל הבן פאן, ווי וור דנסינג אול נייט לונג, איז דה סינג רייט טו פוט מיי ארמס ארואונד יו, יור פילינג רייט יו וורפ יור ארמס ארואונד טו, באט סאדנלי, איי פיל דה שיינינג סאן, ביפור איי נאו איט דה דרים ווס אול גון,* או איי דונט נאו וואט טו דו, אבואוט דיס דרים אנד יו, אי ווש דיס דרים קאמס טרו...*X2), שיר גאוני אבל ארוך...

OFIRB9

New member
מונוש

לא היית אמורה לדבר על זה בפוקימון? לא נורא אגב, שוב הורידו את השירשור שלנו! יש לך מזל שכבר ראית תפרק של היום הה? >קריצה< חוץ מזה, מה רע בברוק? סך הכל כתבתי שריאקוזה קפץ ראש לתחת של פיקצו ושברוק הפך לסופר סאייה מה הבעיה?!?!.!? נהנתי מזה לאללה תנסי גם בכל מקרה חסר לך עם קנטה ומרינה לא מגיעים למהגוני עד שאת הולכת! וכל יבת את חייבת לבוא לפגוש אותי בפורום ברור?! לשלוח לי ראיונות לעונה החדשה אין לי כלום בגולגולת אגב, איפה המחזיק מפתחות שלי?! זה כל מה שיש לי>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> וזה אפילו לא שלי במקור, זה מושאל טוב נדבר אחותי, תפרסמי היום פרק, אני צריכה לכתוב תפרק של מחר צ'או הי אתה שם! זו הודעה פרטית למון! החוצה!!!!

לאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד ילדה שנדפק לה המוח ואומרת "סופר סאייה"
(אני לא מתכוון להעליב, זאת לא אשמתך שערוץ הילדים משדר שטויות). ו...אממ...בקשר לשורות האחרונות של ההודעה שלך: אם זו הודעה פרטית אז יש מסרים, אבל בעיקרון לא אכפת לי כל עוד לא פתחת בשביל זה הודעה חדשה.

OFIRB9

New member
יופי

עכשיו אני רק צריכה בובה או כרית עם ציור של קואיצ'י לחבק כשהוא ימות ואני מסודרת >בוכה< קוייצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
וואי מיכל את מתגייסת?../images/Emo24.gif

נחמד,יהיו לנו שתי חברות פורום בצבא(אני מרגישה פתאום מזה צעירה...
),חבל שיצא לך תאריך שמשרה עליי אווירה דכאונית(ביה"ס...
)אבל למה שלא נחגוג במקום(או במקביל,יש דברים שקשה להתעלם מהם...ועוד קיצצו לנו יום מהחופש,חתיכת *צונזר*)?יש תמונות מסוימות שאת רוצה?(אגב ה31.8 זה גם היום הולדת של אבא שלי ואני מתלבטת מה לקנות לו,כנראה כמו כול שנה אני אקנה לו ספר...)... ספרי חוויות מהטיול לצפון ותני שם לציור שלך כי רציתי להכניס לגלריה ולא היה לי שם

lori4

New member
אני חושבת שאני נעשת מדוכאת יותר....

ככול שהתאריך הזה מתקרב. יש לי שיר חדש, שני שירים ביומים אני ממש ממש מדוכאת.

למעלה