אייייה! נשברה לי ציפורן,שרשור
S siven16 New member 3/11/02 #2 לי נשברה חתיכה מהציפורן!!!!! זה הכי מרגיז... אבל אני אגזור אותן... אני מתנדבת לעתיד במכ"א(FD בשבילכם) אני בקורס שם... תגידו יש כזה דבר להתנדב בFD גם אצלכם בחו"ל? טוב אני חוזרת ללמוד למבחן באזרחות... בואנה ישראל מתוסבכת גם בלימודים...
לי נשברה חתיכה מהציפורן!!!!! זה הכי מרגיז... אבל אני אגזור אותן... אני מתנדבת לעתיד במכ"א(FD בשבילכם) אני בקורס שם... תגידו יש כזה דבר להתנדב בFD גם אצלכם בחו"ל? טוב אני חוזרת ללמוד למבחן באזרחות... בואנה ישראל מתוסבכת גם בלימודים...
S siven16 New member 4/11/02 #13 מכא=מכבי אש..... חזרתי מקורס ונשברו לי עוד ציפורניים אבל זה לא כזה משנה אני אגזור אותם עוד כמה דקות...
מכא=מכבי אש..... חזרתי מקורס ונשברו לי עוד ציפורניים אבל זה לא כזה משנה אני אגזור אותם עוד כמה דקות...
S sivani New member 4/11/02 #6 האאא מצאתי סקין מדהים של פרההההה!!! אני מאושרררררררררררת!!!!!!!!!!!!!!! רוצים שאני אעלה צילום מסך?
F FriendlyFriend New member 4/11/02 #10 יווווווו איך עשית??? אני יודעת רק במסי, את הורדת או עשית את אותו תהליך כמו במסי???
S sivani New member 4/11/02 #11 אין לי מושג איך עושים במסנג´ר אבל באייסיקיו צריך תוכנה מיוחדת בשביל להעלות סקינים.
F FriendlyFriend New member 4/11/02 #12 אני יודעת..... יש לי סקין מזה חמוד........אני יסביר לך שתהי אונליין במסי, אוקיי?