אייטם קטן ב-7 לילות: מתוך מדור ההורוסקופ.
R Rachel47 New member 10/3/07 #9 לא לא..רגע..שנייה../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif "היא מוזיקלית ויצירתית" ו "יש לה כישרון להופיע" לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אתם צוחקים עליי מזל שהסתכלתם במפה של הכוכבים כי אחרת לא היינו יודעים את זה
לא לא..רגע..שנייה../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif "היא מוזיקלית ויצירתית" ו "יש לה כישרון להופיע" לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אתם צוחקים עליי מזל שהסתכלתם במפה של הכוכבים כי אחרת לא היינו יודעים את זה
O OpenYourEyes New member 10/3/07 #10 אין מה לרדת על זה לפחות זה משהו טוב. בואו נשמור את הירידות לאייטמים לא טובים?
R Rachel47 New member 10/3/07 #11 זה לא עובד ככה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif זה לא כאילו בגלל שירדתי על זה לא יהיה לי מה להגיד על דברים אחרים אבל כן לפחות זה משו טוב (כאילו..שימו שת-מיד כתובים דברים בהורוסקופים..לא ראיתי הורוסקופ שאומר "את הולכת למות השבוע"..מצד שני..אני, ממש כל שבוע..מוצאת אהבה |גבה| )
זה לא עובד ככה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif זה לא כאילו בגלל שירדתי על זה לא יהיה לי מה להגיד על דברים אחרים אבל כן לפחות זה משו טוב (כאילו..שימו שת-מיד כתובים דברים בהורוסקופים..לא ראיתי הורוסקופ שאומר "את הולכת למות השבוע"..מצד שני..אני, ממש כל שבוע..מוצאת אהבה |גבה| )
י יעעלוושש New member 11/3/07 #14 זה מה שאמא שלי אמרה XDD קראנו את זה ואז היא אמרה, "הא וואלה? לא ידענו... "
מ מתה על קובנה New member 10/3/07 #12 אם היו אומרים לה לפני כמה שנים .. "שיש לה מזל" היא הייתה מתה מרוב צחוק חח