אייה נילי?

אייה נילי?

לא שוכחת ולא סולחת ,לאהוד ברק את הנטישה האכזרית שלו, את נאווה. מה שהוא עשה לה ,הוא יעשה גם לנו. דפוס זה דפוס. אהוד לך הבייתה, כנסו לבלוג וקיראו ,למה לא כדאי לבחור באהוד, שנילי תהנה ממנו(-: www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=359302

אין לך על מה לכתוב בבלוג, הא? ../images/Emo6.gif

אני אתן לך רמז דק שהייתי מצפה שתביני (לא כי אני מייחסת לך אינטליגנציה רבה, סתם כי זה טריביאלי) שאף אחד לא עוזב את אשתו בשביל מישהי שהייתה חברה שלו לפני 30+ שנה ומאז נפרדו דרכיהם... לכי לרכב על סוס אחר.

מי שיש לו מצפון ומחויבות -נישאר

יקירה, מי שיש לו מצפון, מחויבות למשפחתו,לאשת נעוריו, מתגבר על "היצר" שלו ,שומע לקול מצפונו ,ונישאר למלא את מחויבותיו, כבן זוג. אגב, אולי את ראית את נילי?בימים האלה? בבחירות הקודמות הוא לא עזב את נאווה, הייתה לצידו. הביאה לו הרבה קולות, עכשיו ,יש לו את פואד.ספרי לי ,אם האהבה כ"כ גדולה, למה הוא מחביא את נילי?

את מתקשה להבין, הא?

נילי (שאגב, בהחלט ראו אותה, ויש לה אפילו לוק דומה לשל נאווה
) הייתה חברתו לפני נאווה, ועכשיו היא איתו אחרי נאווה. מה נראה לך שהיה בזמן שהוא היה עם נאווה?

שקרן?../images/Emo4.gif

אני תמימה.........חושבת שהבנתי, אז,הכל היה שקר באמצע? שיקר את כולנו??????? גם את נאווה? שקרן, הוא שקרן, הוא שקרן. איילון ,איש לרוחי. צנוע ,ענו ,ומנהיג אמיתי.

עדיין לא הבנת

את באמת חושבת שלנאווה לא היה מושג?
לא יודעת לגביך, אבל לי אישית ממש לא אכפת עם מי שוכב ראש הממשלה שלי ומתי.

מצג שווא

כן לי זה איכפת מאוד. מהערכים של המנהיג שאני בוחרת. זאת לא מילה גסה ,ערכים. יושרה ,הגינות, אמון ,צניעות, אם אכן ,התמונה שאת מציירת נכונה, אז הוא עבד גם עלינו, שידר "מכר" זוגיות עם נאווה על מנת , להיות ראש ממשלה, יש לי בחילה. לא ,מאמינה שנאווה ,ידעה והסכימה לשתף פעולה בשקר. היא אשה אצילית עם ערכים. ועוד לא מצאנו את נילי.. טוק .טוק...איפה החביאו אותך. ליועצים פיתרונים

למעלה