איידס וקולנוע..........

aשרון

New member
איידס וקולנוע..........

תגידו, מה אתם חושבים על הצגת נושא האיידס על מסך הקולנוע והטלוויזיה בימינו ?

האם מציגים את הנושא באור הנכון או משתמשים בו בתור תוכן פופוליסטי גרידא?

זה מענין את התחת, כי כבר לא מתים מזה.

יש הרבה סכנות בחיים, אני לא יודע למה איידס זוכה לזרקור מיוחד....כמו כל דבר שאפשר להתמנע ממנו, אפשר גם להמנע מזה, אבל זה שאנשים מטומטמים, למה זה צריך לענין אנשים ? למסחר גם את מר גורלם של אנשים ? הסרטים האלה מתאים אולי לבני נוער, אבל החארות הקטנים האלה לא לומדים כלום, הם משתכרים כמו חזירים או מעשנים סמים קלים, וחושבים שכל העולם לפניהם, אולי סרט מגעיל במיוחד בנושא איידס ישנה אצלם משהו.
האור הנכון של איידס הוא שפעם הוא היה קטלני ועכשיו לא. תרחם על חולה/נשא איידס הוא יגיד לך שהוא לא רוצה את הרחמים שלך. אז אתה רוצה "להשתמש" בו ?
זה פשוט כל פעם מעצבן אותי מחדש, הניצול והמיסחור של דבר וענין ! לא צריך סרטים, ויש מספיק עלוני הסברה, מי שלא מבין - שילך להזדיין !

omrison

New member
לא בדיוק

ילדים ממש לא מקבלים הסבר בנושא.
הדבר היחידי שאומרים להם זה שימו קונדום אתם לא רוצים ילד בגיל 16 ,וגם בזה הם בטוחים שאם הם יגמרו בחוץ זה יעזור.
רב הילדים הסטרייטים(או הומואים שאין להם שום קשר לקהילה) פשוט לא מבינים בנושא סקס בכלל.... בהקהילה עוד הדבר הרבה יותר פתוח ויותר מדברים על מחלות מין סטרייטים פשוט חושבים שקונדום זה להיריון וזהו..
ובקושי יוצא לי לראות דברים שקשורים באיידס בתקשורת ובכלל כשאיידס מוצג בתקשורת הוא מוצג בצורה ממש גרועה לדעתי שדוגרי לא מסבירה שום דבר נכון.

Uri04

New member
זה דיי נכון לצערי

אני מכיר לא מעט סטרייטים, אחד מהם הוא חבר ממש ממש טוב שלי, שלא משתמש בקונדום באופן קבוע, כי "זה הורס את ההנאה", והוא לא מבין מה כייף בלעשות סקס עם קונדום. מבחינתו, האחריות היא על הבחורה לקחת גלולות או לשים דיאפרגמה וזהו. הוא מסתמך על הסטטיסטיקה ש"איידס זה להומואים", וכך הוא רואה עצמו פתור.
לצערי יש כאן כישלון חינוכי מאוד מקיף, משום שהמודעות לסכנות ההידבקות כבר אינה גבוהה כמו בשנות ה-90, לפני עידן הקוקטייל. החשיבה היא ש"מקרה הכי גרוע לוקחים קוקטייל" היא פסולה מיסודה, משום שעדיין לא ידועות השלכות השפעות הקוקטייל לטווח הארוך, ולא ברור האם הוא משפיע בצורה יעילה על כל אחד ואחת. וכמובן - הקוקטייל אינו מונע את ההדבקה הבאה.

למחוק את זה בבקשה

למעלה