איידור גודיונסן

sok777

New member
איידור גודיונסן

גודיונסן סיכם ל-4 שנים באלופת אירופה, בארסה, וכנראה שיעבור לשם בתמורה ל8 מיליון יורו. קישור לכתבה למטה. מה דעתכם על כך? אחרי הכל הוא חלוץ טוב ומחליף בהחלט ראוי ללארסון אך הוא מעט זקן.. אני אישית העדפתי מישהו צעיר, ארגנטינאי/ברזילאי מבטיח שיתנו לו להשתפשף. ואני גם חושב שעדיף את סביולה.. [אם הוא יכול לשבת על הספסל כ"כ הרבה כי הוא טוב].

SiC

New member
אחלה עסקה

של צ'לסי. לגבי ברצלונה לא בטוח. חלוץ דיי בינוני שלא משאיר הרבה רושם... במחיר הזה היה אפשר להביא מישהו טוב יותר... אני מאמין שגם רייקראד יבין את זה ואחרי שהוא כמעט ולא יראה דשה בעונה הקרובה יעבור למקום אחר...

Olympic Hero

New member
אני באופן אישי אוהב את גודיונסן

אבל אני לא יודע אם הוא יוכל להצליח שם יותר ממה שהוא עשה בצ'לסי. מה שכן, למה הם לא בונים סביולה אני לא מבין...

sok777

New member
גם אני מעדיף את סביולה..

אבל הוא טוב מדי בשביל להיות חילוף כל משחק.

BarcaBoy2

New member
גם אני מעדיף את סביולה..אבל אין מצב

שהוא יחזור..הוא ורייקרד מסוכסכים או משו כזה..בגלל זה הוא הושאל שנתיים לקבוצות אחרות.. על ההחתמה של גודיונסון היא בסדר הוא שחקן טוב אבל סביולה יותר טוב ממנו בכמה רמות לדעתי וחבל שהוא לא יהיה שנה הבאה אצלנו..

ברוך הבאה גודי

אני חושב שהוא רכש מצויין. שחקן מצויין שיכול לשבת על הספסל, שחקן בן 29 שבשש השנים האחרונות הוא בפריימר ליג, כך שיש לו הרבה ניסיון, הוא שחקן שיכול לשחק בכמה תפקידים, גם כחלוץ הוא נתן גולים, וגם כשהחמור שם אותו מאחור הוא עשה עבודה מעולה. אין לי ספק בכלל שהוא עדיף על פורלן, גם העלות שלו בסדר יחסית. סביולה? אני באמת אוהב את סביולה ומקווה שהוא יחזור מתישהו למדים הקדושים, אבל כרגע אין לו מקום, ואני כמעט בטוח שהוא ימכר השנה, בשביל שהקבוצה תביא חיזוק להגנה. עוד דיווחון קטן: מקסי לופז כמעט בוודאות יושאל למיורקה.

sok777

New member
אחלה תמונה.. שנה שעברה

בשמינית הוא היה טוב.. התמונות האלו מרגשות אותי.. דווקא נראה בחור טוב.. לפחות עד שהוא הגיע לצ'לסי של מוריניו.

sok777

New member
אמרו שהוא סיכם.. מתי הוא חתם בכלל?

בכל אופן שחקן טוב.. אני מעדיף את סביולה אבל הוא לא יכול לשחק על הספסל.. אולי בתור שחקן כנף?

פשוט פרייארים, אחת ההחתמות הכי

"לא קשורות" על סף ה"מפגרות" בהיסטוריה סתם שחקן לא מוכשר זקן וכושל, מה הטעם להביא אותו ? ועוד בשביל 8 מיליון חחחחחחחח הרג אותי

Megaslash

New member
אתה סתם מגזים...

את לארסון למשל הם קנו כשהוא היה בן 31 בערך... והנה הוא נתן עונה מעולה! גודיונסון, בן 28, שחקן מוכשר מאוד והוא דווקא מאוד מתאים בתור מחליף. אני בטוח שהוא הסכים להיות מחליף לפני שחתם... לכן הוא לא יעשה בעיות בניגוד לסביולה שצפוי שהיה עושה...

sok777

New member
ואיי התמונה ריגשה אותי..

אני אוהב את מקסי ושמח שהוא יושאל.. שחקן ענק שצריך להשתפשף בליגות ראשונות בקבוצות בסדר גודל של סוסיאדד כזה..
בקשר לגודי- בפינישינג הוא פחות טוב מפורלאן לדעתי אבל הוא שחקן טוב ומתאים לשבת על הספסל.. מספר 7 שלנו בשנה הבאה.. מרגש.

למעלה