אייב, בא לך לשחק שח? לבנות או שחורות?
פ פ ו מ ל י ת New member 27/10/04 #2 ראיתם את הפירסינג החדש שלי? לא להזדעזע.. זה לא באמת. <פומי מרגיעה>
א אייבורי New member 27/10/04 #6 יאללה אבל חייבים התערבות הוגנת על מה נתערב ? <אייב שמעולם לא ניסה שחורה חושב לבחור גם וגם>
א אייבורי New member 27/10/04 #8 הצעה מגונה כאילו דאאאאאאאא <אייב שמתרגל את הכאילו דאא שלו ומחזיר כדור לפומלית>
א אייבורי New member 27/10/04 #12 חולץ סנדלים וממשיך <אייב מתכנן מלחמת כריות עם פומלית שחושבת על זוד כרגע>
פ פ ו מ ל י ת New member 27/10/04 #13 איזה ממשיך? מה ממשיך? מקסימום לחפור את הקבר שלך <פומי שבטוחה ביכולתה במלחמת כריות>
פ פ ו מ ל י ת New member 27/10/04 #14 יאללה הלכתי (אין מה לשמוח) זה רק בגלל שאיש אחד שחור וגדול הזמין אותי לאכול צהרים. I'll be back אייב, יש לך כמה שעות לחשוב על תשובה ניצחת.
יאללה הלכתי (אין מה לשמוח) זה רק בגלל שאיש אחד שחור וגדול הזמין אותי לאכול צהרים. I'll be back אייב, יש לך כמה שעות לחשוב על תשובה ניצחת.
ו ונילה עם פצפוצים New member 27/10/04 #17 תיזהר, היא עוד תרביץ לך עם הבטן. מה, לא אמרתם מלחמת כריות? <ונילה תוהה איפה זוד נעלם בדיוק כשאייב חושף את ישבנו ככה>
תיזהר, היא עוד תרביץ לך עם הבטן. מה, לא אמרתם מלחמת כריות? <ונילה תוהה איפה זוד נעלם בדיוק כשאייב חושף את ישבנו ככה>
א אייבורי New member 28/10/04 #18 <מחסה מהר את הישבן למשמע זוד> היא מקסימום תתגלגל במורד המיטה עם הכדור שיש לה בבטן.