איטרנט

  • פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
איטרנט

רציתי לדעת איזה פתרונות חיבור לאיטרנט יש בארץ לבעלי מחשב ניד?
 

e-shfiyut

New member
3 אפשרויות בגדול:

1. WI-FI התחברות לאינטרנט בבתי קפה/מסעדות/מקומות ציבוריים שמאפשרים זאת באופן אלחוטי, כמובן במידה והמחשב תומך באופציה הזו. ברוב הניידים זה קיים. חינם. 2. בבית: חיבור אלחוטי באמצעות נתב אלחוטי, או בכבל לנתב הביתי. כרוך ברכישת נתב וכלול בתשלום החודשי על עבור האינטרנט הביתי שלך. 3. מודם אלחוטי, של כל אחת מהחברות הסלולריות (אפשר גם בחיבור USB), יקר יותר (הגלישה מתומחרת לפי MB, ולא "חופשי"), אך נותן פתרון מחוץ לבית במקומות בהם אין רשת אלחוטית. אפשרי או באמצעות מכשיר מודם או תוך שימוש במכשיר סלולרי קיים. כמו שציינתי, יקר יחסית לאפשרויות האחרות.
 

jbu

New member
לגבי הבייתי

יש לי קצת בעיה כי אני נמצא בבית צמוד לזה של ההורים, יש מצב לקנות נתב אלחוטי מספיק חזק כדי שיסחוב 70 מטר עם 2-3 קירות בדרך?
 

bar666xp

New member
בקר בפורום רשתות ופס רחב...

בעיקרון אם זה קירות בלוקים ולא בטון וכדומה עד הממ 100-150 מטר +- כל נתב שנימכר היום יתן לך... אם אני זוכר נכון. אבל יש עוד המון גורמים המשפיעים... כמו מחשירי חשמל טלפונים/פלאפונים ברזלי בניה ממוגנטים {יכולים ביכלל לגרום המון בלגן אם יש כאילו בקירות הבית}... נ.ב. אם יש בבית ADSL דרך תשתית בזק לא כבלים של 2.5MPS כנס לחנות בזק-סטור קח נתב SIEMENS אלחוטי ללא תשלום {התחייבות לשנתיים
נו שויין}. המלצה מקם את הנתב בקיר הכי קרוב לבית שלך.. אם מדובר בקיר משותף הכי טוב. המדידה האחרונה שעשיתי עם הנתב הזה הגיע לכ100 מטר ללא בעיה.
 
למעלה