איטפקדוט!!11111

mamalala

New member
איטפקדוט!!11111

מלא זמן לא הייתה התפקדות, אז קפצתי לי לפורום יוני בלוך והעתקתי משם את ההתפקדותD: שיר החודש,דפנה והעוגיות [היה כתוב פה יוני, אבל ששש...]: שיר החודש בכללי: אלבום החודש: אמן החודש: הופעת החודש: תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש: המלצת החודש: תוכניות לחודש מרץ: למה אתם מתחפשים בפורים? וכמובן תמונה

clyps

New member
מתפקדת?

שיר החודש,דפנה והעוגיות : 'לנו לנו' (אוהו) שיר החודש בכללי: big girle-Mika, שליווה אותי אל מעבר לאוקיינוס, והעלה לי את המורל בין כיסי האוויר (לא עלינו) אלבום החודש: Mika- life in Cartoon Motion (ראה סעיף קודם) אמן החודש: מחובתי לגוון ולכן- דייב מת'יוס הופעת החודש: הופעה של כיתת מוזיקה בבית ספר אמריקאי,נחשב? תמונה חודשית: הממ... אמנם הייתי בסרסוטה, אבל העיקר שהיה אל מי לחזור
דברים טובים שקרו החודש: סרסוטהההההה, ואממ.. הממ...נעם יודעת
המלצת החודש: פיונה אפל חברים. פיונה אפל. תוכניות לחודש מרץ: טיול שנתי,חזרות לבגרות. ועוד. למה אתם מתחפשים בפורים? האידיליה היא חיפושיות זבל. ניראה מה יהיה.

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif כן המפקד!

שיר החודש,דפנה והעוגיות [היה כתוב פה יוני, אבל ששש...]: איך שיר החודש בכללי: Bolsheviks \ איטליז אלבום החודש: לא יודעת אמן החודש: איטליז הופעת החודש: דפנה והעוגיות, מן הסתם.D: תמונה חודשית: מימין לשמאל: אופיר, דפנה, יואב, אני. מאחורה: נתנאל שמנסה לעשות לנו קרניים.XD דברים טובים שקרו החודש: מדברים על פברואר, כן? יומולדת, הופעה, הגשת עבודה בתקשורת, שיר חזרה מסרסוטה, ובניתי בית מקרטונים.
המלצת החודש: יונה וולך \ שירים אחרונים! תוכניות לחודש מרץ: לבוא למסיבה שמתכננים לחגוג לי בה יומולדת באיחור.XD למה אתם מתחפשים בפורים? לפרה. אני - פרה משוגעת. אופיר - פרת משה רבינו. דפנה - פרה עיוורת. עדי - שוקולד פרה. ווה D:

limors2

Well-known member
היוטורנט לא מתחבר, לעזאזל.

שיר החודש,דפנה והעוגיות [היה כתוב פה יוני, אבל ששש...]:היה כתוב פה יוני!! היה כתוב פה יוני!!!!
סלמונלה. שיר החודש בכללי:חודש זה קשה. זה כרוך באימוץ יתר של זכרוני. אז אלך על "בובות" בביצועו של איש ביישן ואצילי! אלבום החודש:האלבום שלא אזכיר את שמו
אמן החודש:סקג' טאנקיאן הופעת החודש:דפנה והעוגיות!! תמונה חודשית:תמונה חודשית זה כמו התמונה בסוף, נכון? אז יש לי זמן לחפש אחת. דברים טובים שקרו החודש:אמנדה אוברמאייר באיידול, הופעת עוגיות, חופשת שלג. המלצת החודש:הייתי אומרת "סוויני טוד", אבל זה מוגבל מגיל 18. אז זה בעייתי פה
תוכניות לחודש מרץ:תוכניות לעוד יומיים אין לי, אז לחודש שלם?! למה אתם מתחפשים בפורים?אינני נמנית בקרב המתחפשים. וכמובן תמונהתמונה, נכון. אחפש אחת. הנה.

kepit

New member
יש לך שגיאות כתיב.

שיר החודש,דפנה והעוגיות [היה כתוב פה יוני, אבל ששש...]:תמיד אישה:] שיר החודש בכללי:יסמין-הפיל הכחול אלבום החודש:רג'ינה ספקטור-בגין טו הופ
אמן החודש:הפיל הכחול
ונאורי
הופעת החודש:ממ היתה רק הופעה קטנה כזאת של דן תורן וגם היא היתה קצת משעממת אבל עוד שבוע הופעה של נועם
תמונה חודשית: דברים טובים שקרו החודש:ממ מסיבה של דוד היתה נחמדה..ולאדעת נוו החודש עבר מזמן
וקרו הרבה דברים.. המלצת החודש:הסרט- חלון סודי
תוכניות לחודש מרץ:ממ ת"א בפוריים אני כלכך מחכה לזהההD:: לצבוע לאדוום כבר
..פורים..שיהיה כיף!D: למה אתם מתחפשים בפורים?ממ כרגע התיכנון שלי זה לביטלס עם עוד חברה(אבל זה לא באמת לביטלס זה לחיפושיות זה משחק מילים כזה..מחוכם מחוכם
) אבל אני לא מוצאת תחפושת נורמלית של חיפושית! וכמובן תמונה יאללה

kepit

New member
>ודה תודה לשתייכן../images/Emo13.gif

ואלעד-רוב הסיכויים שכן..עדיין יש כמה אחוזים שלא

למעלה