איטס מורפינג טיים!

wranger

New member
איטס מורפינג טיים!

ברוכים הבאים לפורום 1911: פאוור ריינג'רס! - הפורום הרשמי מטעם ערוץ ג'טיקס שיוקדש הן לעונה החדשה של הסדרה והן לאספנות של Action Figurs בכלל. נוהגים להתווכח עם חבריכם מי יותר חזק, הטייגר זורד או הדרגון זורד? תליתם פוסטר של קנדריקס מעל המיטה? הייתם מתים לגור בטרה ונטרה? יש לכם אוסף עצום של אקשן פיגרז? הגעתם למקום הנכון!

../images/Emo13.gif יאי לנו!!

שים לב: בקרוב יועלה מסמך שמכיל את שמות כל הריינג'רים מקודד לפי צבעים ועונות
(בסביבות מחר)

wranger

New member
נפלא! יאללה יאללה, עכשיו יש לך איפה לפרוק!../images/Emo13.gif

מזל טוב על פתיחת הפורום.

כאשר הייתי בן 4, התחלתי לצפות בסדרה "פאוור ריינג'רס" (מהעונה הראשונה). הייתי צופה אדוק, אני זוכר. ממש אהבתי את הסדרה הזו. הייתי מכור אליה. היו לי את הבובות של הדמויות, קלטות וידאו ושלל מוצרים נוספים. הלכתי לכל מיני ספיישלים של ה"פאוור ריינג'רס" שנערכו במקומות שונים בארץ. כזכור לי. לא פספסתי אף פרק. וכיום, זו נשארה בעיניי חוויה מקסימה מהעבר וזכרון טוב. בחופש הגדול האחרון, הייתי משועממם למדי וערכתי נוסטלגיה בשביל עצמי. והתחלתי לצפות כמעט בכל הפרקים מכל העונות ב-Youtube, להיכנס לאתרים ולקרוא מידע מקיף ומעמיק בויקיפדיה. ומדהים שה"פאוור ריינג'רס" עדיין ממשיך. בשלל עונותיו, לשגשג ולהצליח. וכיום, עברו 11 שנה (אני בן 15 וחצי בערך). ואני חושב שזו עדיין סדרה איכותית, עם אפקטים מרהיבים. סדרה יפה ומצליחה בסך הכל. שמתאימה לכל טווח הגילאים, על אף שהיא ילדותית במקצת. המון בהצלחה ומזל טוב לרגל פתיחת הפורום. אני חושב שאשאר כאן ואמשיך לכתוב. ושבת שלום לכולם.

למעלה