איטלקיה מומלצת אשמח לקבל המלצה למסעדה איטלקית באיזור המרכז תודה
ר רוזי וקיידי New member 14/4/13 #2 אני מאוד אוהבת את אמורה מיה באבן גבירול... כל מה שאכלתי שם היה טעים... פסטות , פיצות מעולות... אני מאוד אוהבת את המנה של הריזוטו פטריות... בראשון לציון יש לך את פרנצסקה בעיר(באזור תעיה הישן) ופרנצסקה בים... לדעתי בים יותר נחמד מבחינת הנוף....
אני מאוד אוהבת את אמורה מיה באבן גבירול... כל מה שאכלתי שם היה טעים... פסטות , פיצות מעולות... אני מאוד אוהבת את המנה של הריזוטו פטריות... בראשון לציון יש לך את פרנצסקה בעיר(באזור תעיה הישן) ופרנצסקה בים... לדעתי בים יותר נחמד מבחינת הנוף....
D dfl New member 14/4/13 #6 מצטרף תפריט מוקפד שניכר שחשבו עליו, אוכל שאין בו נפילות, אפשרות לחצאי מנות, פיצות דקות ומעולות וחלל נוח ורחב ידיים. מקום גם לאוכל טוב וגם לבילוי נעים.
מצטרף תפריט מוקפד שניכר שחשבו עליו, אוכל שאין בו נפילות, אפשרות לחצאי מנות, פיצות דקות ומעולות וחלל נוח ורחב ידיים. מקום גם לאוכל טוב וגם לבילוי נעים.
א אפרשקסית New member 14/4/13 #5 אני אוהבת את "קפה איטליה" (קרמינצקי בת"א, ממש ליד יגאל אלון/דרך השלום)
Y yarivlevi New member 14/4/13 #8 אני מאוד אוהב את רוסטיקו למרות שבפורום לא "מתים" עליה אני שם כל שבוע שבועיים ותמיד נהנה מאוד, סניף בזל מבחינתי הוא המועדף (ישיבה במרפסת כמובן)
אני מאוד אוהב את רוסטיקו למרות שבפורום לא "מתים" עליה אני שם כל שבוע שבועיים ותמיד נהנה מאוד, סניף בזל מבחינתי הוא המועדף (ישיבה במרפסת כמובן)
ל ליר141 New member 14/4/13 #11 *סוזן* הייתי כמה וכמה פעמים לאורך השנים, תמיד טעים, אחלה שירות והאווירה נפלאה.
א אריה שגיא New member 15/4/13 #13 רק לא בליני המנות גדולות וזה מושך הרבה אנשים אבל האוכל "סתמי" אני ממליץ על קוצ'ינה תמר
מ מיתר44 New member 15/4/13 #14 ממליץ על פרונטו נכון שאיני בקיא בכלל האיטלקיות הישראליות אבל לעומת קוצ׳ינה תמר, רוסטיקו של בזל בהן סעדתי במהלך השנים האחרונות, פרונטו מנצחת בגדול גדול.
ממליץ על פרונטו נכון שאיני בקיא בכלל האיטלקיות הישראליות אבל לעומת קוצ׳ינה תמר, רוסטיקו של בזל בהן סעדתי במהלך השנים האחרונות, פרונטו מנצחת בגדול גדול.