איטליה

טיפ_טיפ

New member
איטליה

שבוע טרמילאות ספונטני וזול באיטליה מאיפה מתחילים
מה חשוב לדעת בקשר למגורים
(בטיחות
פרטיות
) האם אפשר למצוא חדר באופן ספונטני בלי תיאום מראש
מבחינת מגורים ועניין מה יותר כדאי רומא\פירנצה\ונציה
או נאפולי, סורנטו, חוף אמלפי , פומפיי והר הגעש וזוב
ועד כמה מומלץ להסתובב
או שמא כדאי אולי להתמקד בעיר מסויימת (יש המלצות
) הנסיעה היא עבור אדם אחד, כך שחשוב שאפשר יהיה גם לפגוש אנשים על הדרך. מישהו מכיר אפשרות להצטרף לטיול אופניים כזה או דומה
המלצות לגבי מקומות זולים ביותר ללינה יתקבלו בברכה

sitvaniyot

New member
שבוע באיטליה

נראה לי שכדאי להתמקד במסלול הדרומי. נאפולי, סורנטו המקסימה הוזוב בדרך מנאפולי לסורנטו וכן גם פומפי. מסורנטו יוצאים גם למערה הכחולה. בוזוב יש אפשרות לעלות על ההר ולטייל סביב הלוע. אני עשיתי זאת מהרקולניום, שהיא עיר דומה לפומפי, רק בלי עדרי התיירים. נסעתי הרכבת שיש לה תחנות ליד כל האתרים המוזכרים, וכך חוסכים זמן בנסיעות, וגישה לכל המקומות. לא הזמנתי אכסניות מראש. חלק בחרתי לפי רשימה מספר שדומה ללונלי, חלק קיבלתי המלצות מתרמילאים שפגשתי בדרך. לא היו נפילות בקטע הזה. רומא ופירנצה כל אחת יכולה להעסיק אותך לפחות ל 5 ימים ובקלות גם ליותר. אבל אלו טיולים עירוניים, והתרמילאות מתבטאת בלינה באכסניות. אז לשיקולך. בפירנצה - הגלידה הכי טובה באיטליה. ונציה - מאד יקרה. אז לנים מחוץ לעיר. אני נסעתי ברכבת לילה מרומא, הגעתי ב 5 בבוקר, וראיתי את העיר מתעוררת, חויה. אוספים אשפה בסירות, מובילים סחורות וכו.. עשיתי אותה בריצה ביום אחד, זה אפשרי אם מגיעים מוקדם כמוני, וניגשים לכנסיה מיד עם בוקר לפני התורים הענקיים. אח"כ מטיילים בשאר העיר. עד לצהריים היא מתמלאת כל כך שאי אפשר להחדיר בה סיכה. שמחתי שהגעתי מוקדם לפני כל הבלגן. לא לוותר על הגטו היהודי במידה ותגיע לשם. מאחר ודברת על סיגנון הטיול ולא על מה מעניין אותך, אינני יכולה להמליץ מה כדאי יותר. אז לשיקולך.

למעלה