איטיות מעצבנת

סולה1

New member
איטיות מעצבנת

שלום לכולם בני בן 9 בכיתה ג' לאחרונה החלנו לתת לו קונסרטה 36 את האמת זה יותר נוח בגלל טווח ההשפעה ולא צריך לתת עוד כדור אח"הצ הבעיה באיטיות שלו, את השיעורים עושה לאט לא מספיק להעתיק את הכל מהלוח את המבחנים עושה יוצא מן הכלל אבל אך אף פעם לא מצליח לסיים את המבחן לכן הציון תמיד בינוני. הציונים שלו בתחילת השנה עם הריטלין LA 30 היו יותר טוב מהציונים לאחרונה עם הקונסרטה (בהתנהגות אנו לא מרגשים הבדל) האם זה השפעה של התרופה או סתם מקריות? תודה

05 מיכל

New member
אבל למה ירדתם במינון?

LA30 מקביל ל-12.5 מ"ג של רטלין רגיל, ואילו קונצרטה 36 מקביל ל-10 מ"ג. אז בהחלט ייתכן שזה מפחית את הצלחתו בלימודים. ולגבי ההספק במבחנים: בכיתה ג' אין שום סיבה שביה"ס לא יתחשב בקשייו וייתן לו הארכת זמן במבחנים. אין שום הצדקה שציוניו ייפגעו בגלל האיטיות שלו. דרך אגב, הכותרת של הודעתך נגעה לי במשהו רגיש. גם אני הייתי נורא איטית, ואף פעם לא הספקתי להעתיק מהלוח (ובתקופתי עוד העתקנו החון. לא שיכפלו אז דפי עבודה וכו'.) וסבלתי פעמיים: גם מהעול המעיק של להשלים הכול ולהכין שיעורים המון זמן, וגם מהלחץ, הביקורת ואפילו הלעג של הסביבה. אני בת 46, יש לי חמישה ילדים, כלה אחת ונכדה אחת, אבל אני חושבת שעל הנזק בתחום הדימוי העצמי לא גמרתי להתגבר עד היום.

למעלה