איחס! איחס! איחס!

איחס! איחס! איחס!

אל תאכלו אותי חיים, רק רציתי לפרוק את רגשותי- ראיתי טרויה, ופאריס הזה היה כזה מסריח!!!!!!! כל הסרט רק קיללתי אותו!!!! אני יודע שזה לא אשמת בלום, כלומר זה רק התפקיד שלו, אבל אני לא יכול להסתכל על הפרצוף שלו בלי להיזכר איך הוא חיבק את הרגל של הקטור בדו קרב ההוא!!! פפפפפפחחחחחחחחדדדדדדדןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!
זהו, גמרתי לפרוק את ריגשותי.

SnoopyElf

New member
פחחחחח........

עוד אדיוט אחד לאוסף.... שים לב כמה השקעת רק כדי להגיד שלא אהבת! כדברי המשורר: "אהבת - ספר לכולם. לא אהבת - תשתוק!" נדמה לי שנשמעתי קצת מרשעת בהודעה הזו... המדבר עושה לי את זה! לצערי אני מתנתקת עכשיו, ממש לא נוח להתעסק בלפטופ כשהג'יפ מרקד פה... בעצירה הבאה נהיה בקשר! יומן מסע - כן או לא?

kittycatbone

New member
שיהיה...../images/Emo3.gif

רק שלדעתי הוא היה חמוד כשהוא התחנן!!!
אבל אולי זאת סתם סטייה שלי...
בכל מקרה.. הבנתי שאת שונאת אותו לא באשמת אורלנדו, אלא בגלל הדמות שלו, אבל לא לקחת את זה קצת אישית מדי?? סה"כ סרט... לא צריך לתעב אותו עד כדי כך...

yaaronet bloom

New member
1. לפי דעתי ואם אני לא טועה אז זה..

בן והאמת גם אני חושבת שהוא היה פחדן וזה היה מזה פדיחות כי הלחתי עם דודים שלי שחושבים שהוא הומו והם יודעים שאני מתה עליו.. אז במקום לעודד אותי הם התחילו להקניט אותי... גררר....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעוד אחד{אחת?}לאוסף...

ביננו.זה קצת שקוף שאת כאן כי את שונאת את אורלנדו.-זה רק מה שנראה לי,ואני לא מאשימה אף אחד..
ופאריס באמת פחדן-זה הדמות שאורלנדו מגלם,וזה באמת לא אשמתו... *והקטע שהוא חיבק את הקטור היה די נלעג-כך גם אני חושבת... אבל שומדבר לא יעצור אותי מלהעריץ את אורלנדו-שום דבר

למעלה