איחסון חלב

אלינה12

New member
איחסון חלב

אני כותבת שוב, כי השאלה צנחה למטה ויכול להיות שלא ראית אותה. בהמשך למה שכתבת לגבי שקיות. לכמה זמן ניתן לאחסן בשקית פשוטה (של סנדוויצ'ים)? הייתי בסופרפארם והיו שם כל מיני שקיות לאיחסון חלב וכתוב עליהם שהקפאה עד שבועיים וזה מעט מאוד זמן. לאומת זאת הבנתי ששקיות של מדלה הם מיועדות לאיחסון מעבר לשלושה חודשים, אבל הם יקרים בטירוף. אז השאלה איך אני יכולה לאחסון חלב לזמן ממושך של חודשיים-שלושה בלי לשלם ים של כסף? ובנוסף, אחרי כמה זמן חלב שהיה במקרר ניתן להקפיא, אם לא הקפאתי אותו מייד? אני גם רוצה להגיד תודה ענקית לשגית, את כל כך עוזרת לי!

sagitlaleche

New member
אחסון חלב ../images/Emo20.gif

חלב אם ניתן לאחסן במקפיא 3-4 חודשים. כדאי ליצור קשר עם היצרן/יבואן ולשאול מדוע ההנחיה לשמור זמן כה קצר כשניתן להקפיא תיאורטית (ללא קשר לשקיות שלהם) 3-4 חודשים. ניתן לאחסן חלב בכל כלי אחסון המתאים לאחסון מזון. משקיות סנדביצ'ים (כדאי שתיים, אחת בתוך השתיה כדי שלא יקרעו), שקיות עם זיפלוק, שקיות ייעודיות לשמירת חלב, בקבוקי פלסטיק, צנצנות זכוכית או אפילו כלי טאפרוור. אם כתוב שזה מיועד לאחסון מזון, זה תקף גם לחלב אם. ניתן להקפיא חלב אם שהיה במקרר תוך 24 שעות. בהצלחה.

למעלה