איחסון אתרים

ronenaviv

New member
איחסון אתרים

שלום לכולם, שמי אביב רונן והנני מנכ"ל ARPS. ARPS הינו בית עסק מורשה אשר מתמחה בבניית אתרים, שרתים, אפלקציות, דפוס וכדומה. לאחר קבלת אישור מנהל הפורום לפרסם הודעה בפורום החלטתי להציע הצעה מיוחדת לגולשים בפורום. נפח איחסון של 100MB, תעבורה של 1GB, FTP 1MYSQL FrontPage 2002 extension פאנל cPane PhpMyAdmin לניהול מסדי הנתונים PHP4 . Perl . CGI . Python EMAILS SMTP POP3 5 SUB וכדומה. המחיר לחודש הינו 10 ש"ח + מע"מ בלבד במקום 69 + מע"מ. יש לשים לב כי ההצעה מיועדת לגולשי הפורום בלבד, ההצעה הינה ללא התחייבות, ההצעה בתוקף במידה ומספר הנרשמים יהיה כ25 ומעלה. כל משתמש אשר רוצה לקחת חלק בהצעה ייצטרך להוכיח השתתפותו בפורום. תמיכה ושירות לקוחות 24 שעות. חשבונית מס תונפק לכל מבקש. אנחנו פתוחים להצעות ולהתגמשויות בצורכי חבילות האיחסון של חברי הפורום. אשמח לסייע לכם בכל שאלה. שבת שלום.

ronenaviv

New member
פרטים

intel pentium 4 2.6 Ghz 2 GB DDR השרת ממוקם באמריקה (טקסס). מרכזיית סלקום 24 שעות 058405330. אנו מעלים את האתר אינטרנט בימים הקרובים, אבל המחירים שם יהיו המחירים הרגילים ולא ההטבה:) בהצלחה לכולם וסוף שבוע נעים.

hatkyinc

New member
עוד פרטים

יש גיבוים קבועים? גרסאות של php וmysql כתובת של אחד השרתים (אפילו של האתר) לבדיקות גישה? שרתי לינוקס אני מניח לפי התכנולוגיות? לא הבנתי אם זה כולל תיבות מיל או רק הפניות? כמה תיבות? אפשרות לתפיסה כללית? כולל גם עם דומינים וגם בלי? מה הכתובת בלי דומין? פטרוש.

bnayal

New member
עוד משהו

ההצעה הזאת היא לבוני אתרים בישביל תיק עבודות בלבד או כשאני יכול לשים בחשבון שלי גם את האתר שלי?

ronenaviv

New member
תשובות

ההצעה הזאת איננה רק לבוני אתרים, הנך מורשה לשים בחשבון כל אתר שתירצה (למעט מבוגרים ואתרי ווארז). לא ציינתי כמות מדוייקת של כתובות דוא"ל ומספר מסדי MYSQL כיוון שהנ"ל עדיין פתוח לדיון, ככל שיהיו יותר נרשמים כך אוכל להציע מספר רב של כתובת דוא"ל. הרגישו חופשי להתקשר אלינו 24 שעות 058405330.

ronenaviv

New member
גירסה 3

נשארה מותקנת בשרתים מתוך שיקול טובת הלקוח, איננו רוצים שתווצר בעיה עם מסדי נתונים קיימים כתוצאה ממעבר לגירסה החדשה. תודה ויום נעים.

ronenaviv

New member
מבצע

לאחר ההרשמה המבצע אינו מוגבל בזמן, הכוונה כי המחיר יישאר אותו מחיר אלה אם צוין אחר בתחילת חודש. ההרשמה למבצע מוגבלת בזמן, כמו שציינתי מנימימום נירשמים הינו 25. שאלות נוספות? 058405330 מרכזיית סלקום 24 שעות ביממה.

yaronsh

New member
יפה רונן

הרבה הצלחה. אם אתה צריך עזרה תיצור קשר ירון (bigmart)

ronenaviv

New member
תודה רבה.

לצערי, החלטנו לסיים את המבצע מחר לאור הביקוש האפסי כאן בפורום. :) יום טוב ובהצלחה.

ronenaviv

New member
בעע...

אינני יודע כמה נסיון בתחום יש לך וכמה שנים אתר עוסק באיחסון ובבניית אתרי ידידי, אך מנסיוני אין הדבר משנה. באם הנך מתעקש נוכל להציע לך חבילות אחסון בארץ אך לא במחירים שצויינו מעלה. ארצנו היפה הינה ארץ יקרה יותר. הרבה יותר ולאו דווקא יש הצדקה למחיר. שאתה גולש ביאהו אתה מתלונן על איטיות?? שרת האיחסון שלהם אינ בארץ..אינני יודע מה אתך, לי זה לא מפריע לגלישה:) יום טוב

bnayal

New member
אתה יכול לתת

כתובת של שרת שנוכל לבדוק את המהירות?

ronenaviv

New member
פרטים אחרונים.

אנחנו מוכנים יותר מזה, לאחר הרשמה, יש לך יום להחליט אם נוח לך מבחינת שירות, מהירות ואמינות. לא אהבת כספך יוחזר ולמעשה לא תחויב. חבילת אירוח לינוקס בנפח של 100MB 100MB שטח אירוח 1GB תעבורה חודשית תיבות דואר 10 POP3 , Responders , Aliase שרת דואר יוצא Smtp 3 סאב דומיינים חשבון FTP PHP4 . Perl . CGI . Python מסד MySql MySQL FrontPage 2002 extensions SSI פאנל ניהול CPanel PhpMyAdmin לניהול מסדי הנתונים מרוצים?:) כל זה במחיר מדהים של 72 ש"ח + מע"מ , במקום המחיר הזה, 10 ש"ח + מע"מ. ללא התחייבות. חברים, אני אצטרך לדעת אם אתם מקבלים ההצעה או לא בהקדם. יום טוב.

bnayal

New member
אני מעוניין

אני רק רוצה לקבל כתובת של שרת שלכם על מנת לבדוק את המהירות...

ronenaviv

New member
אין בעיה ידידי

אני אשלח לך אותה בהקדם ביחד עם אתר הבית שלנו אשר יוקדש לאיחסון בזמן הקרוב. אבל לצערי כפי שציינתי מעלה, באם רק הינך מעוניין לא נוכל לתת זאת במחיר נמוך כל כך,לכם אני מציע שניתן לזה עוד כמה ימים להתבשל כאן בפורום ואתה מוזמן לסייע. עלי להודות כי אני בהחלט מופתע מכמות הביקוש הנמוך לאור ההצעה הזאת, המחיר הינו בהחלט מחיר עלות כפי שבוודאי שמתם לב. יום נעים.:)

למעלה