איחור תשלום

אדם 08

New member
איחור תשלום

לילה טוב, פוטרתי ממקום עבודה. אבל הובטחו לי 10 ימי משכורת נוספים מעבר ליום העבודה האחרון שלי. יש לי כמה שאלות.. אודה למי שיוכל לעזור לי 1. איך מקובל לחשב ימים כאלה? 8 או יותר שעות עבודה ליום? (קבלתי שכר שעתי). 2. לדעתי היה טעות בהנהלת חשבונות ולא קבלתי את הימים האלה (הייתי אמור לקבל במשכורת ינואר ובמשכורת פברואר). אם התשלום יידחה בחודש מעבר למה שהיה צריך להיות- האם אני יכול לדרוש ציפוי כספי כלשהו ? תודה!

תשובות

1. לפי ממוצע שעות העבודה שלך ב 3 חודשים קודם לפיטורים. 2. בעיקרון כן. השאלה היא האם יש לך מסמך כתוב על הבטחה זו.

אדם 08

New member
תודה

1. זה מוגדר בחוק? או שזו רק המלצה? כי הייתי עובד 10 שעות ביום. 2. לא הבנתי בדיוק. איזה מסמך? יש לי מסמך פיטורין שאומר שאני מגיע עד תאריך X בל מקבל משכורת עד תאריך Y. איזה פיצוי אני יכול לבקש? זה צריך לעבור בבית משפט?

החישוב אינו כולל עבודה בשעות נוספות

המסמך שיש לך מספק. מציעה שלא תזדרז להגיש תביעה אלא תנסה לקבל בהקדם את מה שהובטח לך.

אדם 08

New member
אז?

יום עבודה מוגדר כ8 או 9 שעות ? בחזרה לשאלה המקורית: מגיע לי איזה פיצוי כספי על עיכוב תשלום ?

תלוי אם אתה עובד 5 או 6 ימים בשבוע

בקשר לפיצוי כבר עניתי. מזכירה שהתשובות כאן ניתנות בהתנדבות ולכן מן הראוי, לדעתי, לנסח את השאלות בהתאם.

למעלה