איחור במחזור

שני2703

New member
איחור במחזור

האם אחרי טיפול ivf כושל-קבלת מחזור עם קרישי דם, היתכן כי חודש אחריו לא מופיע המחזור והדיכוי ממשיך ???
( יש לי ממצא אנדו׳ ברקטום )

tut77

New member
תלוי בסוג הדיכוי

הי שני,
לי זה גם קרה, כאשר קיבלתי דקא 3.75 לאורך חודשיים וחצי אז אחרי הטיפול הגוף חזר להיות תחת דיכוי ופספסתי החזרת מוקפאים בגלל זה,
אם את רוצה להיות הכי בטוחה תבקשי מהרופא שלך לעשות בדיקת E2 ופרוגסטרון - אז תדעי איפה את עומדת וליתר ביטחון אף פעם לא מזיקה גם בדיקת הריון, כמובן בלי לפתח ציפיות...

שיהיה לך הרבה בהצלחה

שני2703

New member
tut77

אז גם אני הייתי על דקא 3.75 וגם קרינון למשך כמה ימים טובים ...
בדיקת דם לא תעזור במקרה שלי מספיק לי לדעת שעדיין לא הופיעו לי הפרשות חומות משמע אני לא בירידה מבחינה הורמונלית ,
לגבי היריון או ...
אין לי ציפיות-הדיכוי נתפס ממש חזק ככה שאין לי חשק... אפילו גירוי בפיטמות אני לא מרגישה עד כדי כך חחחח - אני נאלצת לענג רק את בעלי

tut77

New member
השאלה היא מה התוכניות שלך

אם את רוצה להתחיל סבב חדש או מתכננת להחזיר מוקפאים הרופא שלך ירצה לדעת מה קורה...
אני חיכיתי יותר מידי (קרוב לשבועיים) עד שביצעתי את הבדיקות ובגלל זה פספסתי סיבוב של החזרת מוקפאים...
מצד שני את יכולה לראות את ההודעה שלי, כך שסבלנות במקרה שלי השתלמה...

שני2703

New member
tut77 אני לא יודעת...

אם יצא לך לעקוב אחרי ההודעות שלי פה בפורומים אבל אני אחרי סבב ראשון -אין לי מוקפאים , יש לי ממצא בדופן האחורי של הנרתיק -אני באמצע תהליך בדיקות לפני ניתוח גניקולוגי - יש לי ממצא אנדו' ככל הנראה-CAN 125 עם תוצאה של 66.5 =אנדו'... דבוק לרקטום .. אז סבב נוסף לצערי הרב לא בא בחשבון כי זה יחמיר לי את המצב הקיים...

tut77

New member
מודה שלעיתים אני הולכת לאיבוד...

אם את בוודאות לפני ניתוח,
אז קודם שיהיה לך בהצלחה ומקווה מוקד אנדו ולא משהו אחר... תורידי אותו תתאוששי ואז תראי לאן מועדות פנייך...
האם אמרת לרופא שלך שעוד לא קיבלת ? אם כן מה הוא אמר לך? אם לא אולי כדאי שתעדכני אותו..
מתי אם בכלל צפוי הניתוח? האם יש קשר בין התאריך לזמן שבו את נמצאת במהלך החודש ?

אני עברתי ניתוח חירום אחד לפני 8 שנים אולי יותר ואחר כך הגעתי לרופא הפריון שלי שאמר לי במפורש עוד ניתוח אחד את מאבדת שחלה נסי בלי לעשות עוד ניתוח...
מצד שני כל אחת מאיתנו היא סיפור בפני עצמו, אני לא רופאה ולא מנתחת ומכירה את הגוף שלי ויכולה רק לכתוב מהנסיון האישי שלי...

מחזיקה לך אצבעות שתהיי בסדר, כאן לתמיכה אמנם מאחורי קלעים, אבל מאחר שבשמירה אז מבקרת כאן יותר....

תרגישי טוב ובהצלחה

שני2703

New member
זה בסדר tut לא באמת התכוונתי שאת צריכה להיות

מחוברת לפה עם אינפוזיה (;
תודה רבה לך על איחולי ההצלחה בניתוח-אמן!
שלחתי לו מייל אני ממתינה לתשובה - אין לי רופא פוריות קבוע אני מטופלת במרפאות תל השומר בIVF+אנדו' ... והרופאה בקופ"ח שלי לא עובדת עד יום ראשון.
ניתוח עדיין אין צפי לתאריך אני צריכה לסיים עם הבדיקות והאי קבלת מחזור מאלצת אותי לדחות צילום חוקן .
אין קשר בין היום בחודש לתאריך הניתוח .
הניתוח שאני צריכה לעבור הוא לא רחמי אלא אחורי .... אין ספק שכל אחת יכולה לכתוב מהניסיון האישי שלה בלבד .

tut77

New member
הי שני

ראשית אני מקווה שתצליחי לעשות ולעבור את כל הבדיקות במהרה.
שנית, אני מבינה שאת אחרי הטיפול הראשון, אבל אחרי הניתוח לא הייתי מחכה הרבה ואם לא מצליח, אז כמה שזה יקר יותר,
לעבור לרופא פרטי שמתמחה בפריון ובאנדומטריוזיס, רק אצלי לפחות זה הצליח...
אני אצל רופא שאמנם לא בין המומלצים כאן בפורום אך עברתי מספיק בשביל להעריך אותו...

בכל מקרה מקווה לשמוע בשבוע הבא שיש התקדמות אצלך....

סופ"ש נעים

שני2703

New member
תודה

אמן!
אני מטופלת בתל השומר ולגבי אנדו' אצל ד״ר סוריאנו , תודה רבה לך!
וסופ״ש נפלא ובשורות טובות גם לך

פז08

New member
גם את את לא מתכננת סבב נוסף

אני הייתי מתייעצת בנושא עם רופא אנדו' ולו כדי שלא יופיע בהמשך מחזור לא מתוכנן סביב הניתוח.....
איפה את הולכת להנתח?
שיהיה לך המון בהצלחה

פז08

New member
לא הבנתי עד הסוף....

הייתה החזרה שכשלה וקיבלת כבר אחריה ווסת אחת?
אם כן, ייתכן פשוט שיבוש הורמונאלי.....
שווה לבדוק תמונת הורמונים בדם ולראות איפה את עומדת וכמובן להתייעץ עם רופא הפריון....

שני2703

New member
פז 08

את רואה בסוף הבנת :) בדיוק כפי שכתבת .
אני מטופלת בתל השומר אצל ד"ר סוריאנו וביבי , וIVF גם שם .
סביר להניח שמדובר בשיבוש הורמונאלי כי עדיין לא קיבלתי - התאריך המשוער 24 לחודש ואנחנו כבר מחר ב-29...
והניתוח גם הוא מתוכנן בתל השומר .
לבנתיים אני נהנית מימים ללא כאב ברקטום -כל עוד שאינני במחזור :)

למעלה