איחור במחזור

שנינוש66

New member
איחור במחזור

המחזור שלי בדרך כלל סדיר ומגיע בתאריכים קרובים בדרך כלל 14-16.. היתי בטוחה שאני מקבלת לפני כמה ימים כי כאלה לי הבטן כמו בדרך כלל לפני שאני מקבלת מחזור .. עברו כבר כמה ימים היום כבר ה20 והמחזור מאחר .. אני ירדתי 2 קילו נורא מהר .. וגם בגלל האיחור קצת היתי לחוצה ואומרים שהדברים האלה קשורים לאיחור יש לי חבר ואנחנו שוכבים בקביעות אבל עם קונדום .. זה לא בהכרח הריון נכון ? יש עוד סיבות .. אני רוצה להדגיש שאני מרגישה לפעמים כאבים מעומעמים כאלו בבטן כמו תמיד אבל זה בא והולך והראש שלי מתפוצץ מכאבים מאז היום שחשבתי שאני מקבלת ... אני נורא לחוצה !

keli3

New member
הכאבים בבטן ובראש זה כנראה מלחץ

קודם כל תירגעי (אגב, ככה מתחיל ספר בישול מרוקאי) את יכולה פשוט לגשת לבית המרקחת ולקנות ערכה לבדיקת הריון בשביל שתהיי יותר רגועה. סביר להניח שאם שכבתם עם קונדום את לא בהריון אבל זה לא וודאי ולכן כדאי לבדוק. יכול להיות גם שהמחזור מאחר לך מהלחץ... ובלי קשר למקרה הזה אני ממליצה לך לקחת גלולות - גם כי יש לך חבר ואחרי שתיבדקו ממחלות תוכלו לשכב בלי קונדום שזה הרבה יותר מהנה וגם לא יהיה חשש ממחזור שלא מגיע בזמן. אני למשל לוקחת "פלורט" והמחזור שלי מדויק. אני יודעת בדיוק באיזה יום אני אמורה לקבל וזה ממש נוח

מרס24

New member
מממ...

קונדום אינו מגן 100% מפני הריון אני חושהת שאם תעשי בדיקת הריון - ותראי את התוצאה -זה ירגיע אותך ותקבלי

תקני בדיקת הריון ביתית

ותעשי לפי ההוראות. כולה 30 ש"ח, ויתן לך שקט נפשי (או ישלח אותך מיידית לרופא, ויפה שעה אחת קודם...)

לגבי בדיקת ההיריון.....

היא פחות מדויקת מבדיקת דם שאת יכולה לעשות בקופת חולים. אבל העניין הוא שכל בדיקה לגילוי היריון יש לעשות אחרי שבועיים איחור מהסיבה שלוקח להורמונים של ההיריון לפחות שבועיים לעלות בגוף. ואז יראו אותם בבדיקה לא לפני זה. את יכולה להיות בהיריון אפילו אם כרגע הבדיקה תיתן לך תשובה שלילית. ודרך אגב - הבדיקה שקניתי בסופר פארם הראתה לי תשובה שלילית כשהייתי בהיריון כבר חודש וחצי ועשיתי הכל לפי ההוראות. אז לא ממליצה לסמוך על הבדיקות האלה.

למעלה