איחור במחזור

שקדור1

New member
איחור במחזור

שלום רות, אני בת 12 והמחזור שלי מאחר באופן קבוע התאריכים של הזמן האחרון: -18.11 -23.12 -22.1 -23.2 -25.3 -28.4 -8.6 ובחודש יולי המחזור עדיין לא הגיע. יש לי כאבים באזור הפיטמה שבוע-שבוע וחצי לפני המחזור.עד שהוא מגיע האם זה בסדר? תודה רבה רבה רבה רבה !

pretty4

New member
אני לא רופאה..

או.קיי אני לא רופאה..וגם לא מחליפה שום מתן תשובה ע"י רופא. אבל גם אני קיבלתי מחזור בגיל צעיר.. קצת יותר צעיר משלך.. גיל 10. וגם לי היו בעיות עם המחזור.. רק שלפי התאריכים שלך הוא דיי טוב.. לי היו פעמים שחצי שנה לא הייתי מקבלת..ואז אחריי כן, מקבלת שטף רציני... הכל בסדר איתך וזה דיי לגיטימי שיהיו בעיות עם סדירות המחזור לפחות בהתחלה. קודם כל אני תמיד אומרת, אמא זו ההתייעצות הכי טובה. אני בטוחה שהיא תוכל להרגיע אותך, אל תשכחי היא גם קיבלה מחזור והייתה מפוחדת. לכי לרופא נשים, או רופאה לפי העדפה שלך, ועשי בדיקה. רק כדאי להסיר את הספק שלך. כמו שאומרים, אם יש ספק - אין ספק. בקשר לכאב באזור הפיטמות.. אני למדתי שלכל אחת מאיתנו תסמינים משלה. כאב בבטן התחתונה, כאבי גב תחתון, סחרחורת, כאבי ראש, חלק מן הנשים ברות מזל - ואין להן תסמינים. כאב באזור הפיטמות הוא אכן נורמלי..במיוחד לפניי הגעת המחזור. אני סובלת 2-3 ימים לפניי הגעת המחזור בכאבי גרון..קושי בלבלוע רוק שלא נדבר על אוכל או שתייה. התסמין הזה הוא בריא לחלוטין, אל תשכחי שמחזור זהו הזמן שבו כל ההורמונים שלך עובדים וחלקם כבר עבדו ונחים כרגע.. אבל שוב, לכי עם אמא, גם עקב זה שאת קטינה, אפילו אחות או בת דודה גדולה ( מעל לגיל 18 ) שתוכל להדריך אותך וללוות אותך לבדיקה. תאמיני לי הקדמה של יום או יומיים במחזור זה סביר. הכל בסדר איתך. לך נשאר רק להנות מתהליך ההתבגרות שלך... בהצלחה לך.

שקדור1

New member
תודה רבה !

המחזור מאחר בכ- שבועיים , לכן שאלתי ,כי לא מדובר בהקדמה/איחור של 2-3 ימים.. בכל מקרה תודה רבה רבה רבה רבה !

שקדור1

New member
ושחכתי -

קיבלתי מחזור לפני שנה..אמרו לי שאם הוא ממשיך ככה אז כדאי לבדוק,בכל מקרה הרגעת אותי !

Aeiona

New member
ידוע שבשנים הראשונות למחזור הוא לא כל כך קבוע

אבל אני רואה ששלך די קבוע. אים בזה שום דבר רע שהמזחור מאחר לך מפני שאת עוד צעירה

איחור במחזור

מכיוון שפנית אלי בפנייה המקורית גם אני רוצה לענות לך. מצטערת על האיחור. המחזור שלך סדיר לגמרי למעט בפעם האחרונה שבאמת מ- 8.6 עד 20.7 זה איחור. כל היתר נחשב סדיר כי זה הקדמה או איחור של מספר ימים וזה בתחום הנורמתי לחלוטין. התחושה בפיטמה לפני מחזור גם כן תקינה. אם אין סיכוי להריון אצלך, חכי בסבלנות שהמחזור יופיע ורק אם בעוד חודש הוא לא יופיע , פני לרופא נשים.

למעלה