איחור במחזור

מכושפת15

New member
איחור במחזור

אני בת 17 וחצי כמעט. הרבה זמן המחזור שלי לא היה סדיר, אבל בחצי שנה האחרונה הוא התסדר וכל 30 יום בערך הייתי מקבלת. החודש יש איחור של שבועיים וחצי! אני כל הזמן מרגישה שהוא עומד להגיע, יש את כל התסמינים (הפרשות, כאבי בטן וגב תחתון, מצבי רוח, חשק למתוק..) אבל אני לא מקבלת! אני משתגעת כבר כי אין לי מושג מה הסיבה.. כולם אומרים שזה מלחץ ועוד דברים.. אבל אני לא לחוצה בכלל
מישהו יכול לעזור לי ולומר מה יכולות להיות הסיבות והאם זה בסדר?

shaiganot

New member
איחור במחזור

נשמע סיוט. תראי, אני סבלתי את המצב שלך הרבה זמן, עד שבסוף התחלתי גלולות. יש בנות שהמחזור מגיע להן כל חודש כמו שעון בלי שום עזרים, וכיף להן מאוד, אני לא אחת מהן. לי היה מאוד קשה לא לדעת אם מתי יבוא וכשהוא בא הוא היה נורא קשה וכואב. מהרגע שהתחלתי לקחת גלולות (פמינט) נהיה הרבה יותר קל. לגבי הסיבות זה יכול להיות מלא דברים, שינה, תזונה, שינוים הורמונליים ועוד. אבל זה לא נדיר שהמחזור לא סדיר ואם ככה את רוצה להמשיך זה בסדר, לא יקרה כלום..

מכושפת15

New member
העניין הוא

שאני מחכה למחזור, כדי להתחיל עם הגלולות!
מהסיבה הזאת זה כל-כך משגע, כי אני יודעת שאחרי זה לא יהיו לי את הבעיות האלה של הסדירות.. אבל הוא לא מגיע
אגב, גם לי רשמו פמינט
איך הן?

shaiganot

New member
פיתרון

הוא יגיע בקרוב, תני לזה עוד שבועיים. אם לא מגיע, יש כדור לזירוז מחזור שאפשר לקבל אצל רופא נשים. אני מאוד מרוצה, לא השמנתי, לא התחצ'קנתי וכן גדלו לי השדיים טיפה...

למעלה