איחורים לפגישות

איחורים לפגישות

אני מאחר כרוני לכל מקום,וגם לפגישות,מה אתם חושבות על זה? לאחרונה איחרתי למישהי חצי שעה,וזה לא היה נעים.

winkinsmily

New member
אז ככה

מעבר לקטע שכשמאחרים לפגישה זה לא בדיוק מראה על רצינות... הייתי בפגישה,איך שאני מגיעה למלון (הגעתי מוקדם) ראיתי בצד שתי בחורות עומדות ומחכות,אחת מהן הכרתי,ואחרי שדיברנו 2 דקות הבחור שלה הגיע השניה נשארה שם לחכות והיתה נראית כאילו היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה,זאת סיטואציה מאד מביכה בשביל בחורה לעמוד בכניסה למלון,וגם שלה איחר ביותר מחצי שעה,ממש לא כיולתי לסבול את איך שהיא עמדה שם מפודחת וחסרת אונים אז קח בחשבון שכשאתה מאחר-אתה זורק את הבחורה למצב כ"כ לא נעים ומביך,אולי זה ידרבן אותך להגיע באיחור קטן יותר בהצלחה

כמעט כולם מאחרים

וזה מאוד מצוי משני הצדדים פעם זה הפעם זה אבל בחצי שעה זה גוזמה מאחרים 5 10 15 דקות מקסימום

קליט

New member
תשתדל מאוד להגיע רבע שעה קודם

אתה יכול ! זה שוה ! זה כדאי ! הבחורה של החיים שלך מחכה לך !! איזה כיף ! אני רץ להיפגש איתה ! . . .

kiss 18

New member
נוו, זה לא היה נעים..

ואתה עושה משהו בנידון?! אתה מנסה לעבוד על העיניין הזה...?! תצא מהבית ברמה כזאת שאין מצב שאתה מאחר.. (בכמה דקות זה בסדר..)

לדעתי איחורים יש בזה צד של זילזול

וחוסר תיכנון בסיסי. שלא נדבר על התחשבות שמישהו מחכה לך ובטח עשה מאמצים להגיע בזמן... ומהצד של המחכה אני יכולה להגיד לך שזה ממש לא נעים. יצא לי לחכות לבחור 40 דקות שהתייבשתי ורציתי לברוח מהמקום, כי לעמוד כמו גולם במקום לא הכי הכי זה לא מצב אידיאלי.ועד שהבחור הגיע ממש יצא לי החשק מלדבר איתו בפרט הסיבה המטופשת שלו.בדכ אני מאד מבינה וזורמת לא קרה כלום. בקיצור, קצת רצינות! נזכרתי במקרה שהיה, וכך היה בחור הגיעה מירושלים לת"א למלון מאד קרוב לבית הבחורה עשה כמובן את כל המאמצים לבוא בזמן וכך היה רק שהוא היה צריך לחכות לבחורה חצי שעה ועדין היא לא הגיעה אז הוא החליט שאין טעם לחכות ופשוט חזר. אחרי 20 דקות הוא קיבל טלפון המשדכנית שהבחורה מחכה לו... הוא כבר לו חזר, היא בטוח למדה לקח.......

חושבת25

New member
דעתי קצת שונה

אם נוח לך לחיות בצורה כזו,אל תתאמץ בפגישות.זכותה של הבחורה לדעת שאתה מאחר כרוני כי לא כולן רוצות בעל כזה,אבל אם אתה רוצה לשנות תכונה זו כדאי שתעבוד על עצמך בנושא ולא רק כשאתה נפגש עם בחורה ובקשר לשאלתך,לא נעים לחכות לבחור חצי שעה.בהצלחה רבה!

EinOdMilvado

New member
להיפך, הרב שלנו אמר דבר עצום

תאחר לשידוך בכוונה בשביל לראות כיצד הבחור/ה מגיבים. אתה יכול מאוד ללמוד על המידות שלו ברגע הזה ... זה אחלה של רעיון חחח... אבל, באמת עדיף לשמור על הזמנים חח , שבת שלום :]

EinOdMilvado

New member
רב מוסמך מאוד ...

אם הוא אמר אני סומך עליו . כמובן שזו לא הלכה או משהו, הוא אמר שזה יכול להווות רק רמת בדיקה בנוגע לאיך התנהג האדם וכך יוכל לבחון. ומזתומרת אין מצווה להכניס? אתה חיייב כל הזמן להכניס אותו למצבים לא נוחים בשביל לבדוק אותו. אם תיהיה איתו רק בסדר וכו', הכיצב תראה איך הוא? אדם נבחן כשלא הולך וכקשה לו ..

Corall

New member
ולמה נראה לך,

שהצד השני לא בוחן אותך בדיוק כמוך? ושופט אותך באותה מידה על אותו איחור? לאחר עשר דקות, כשקובעים פגישה בבית זה נורמלי ואולי אפילו רצוי, כי בחורות בד``כ לא מוכנות בזמן (לא אני!). אבל לאחר לפגישה בחוץ, ולתת לבחורה לחכות כשברוב הפעמים מדובר באזורים לא ממש סימפטיים?, זאת חוצפה ומראה על המידות של המאחר. (להוציא סיבות מאוד מוצדקות, אחרי הכל, אנחנו בני אדם ולכל אחד זה יכול לקרות) ובלי שום קשר, פגישה שמתחילה באיחור רציני, היא מתחילה על רגל שמאל, תחסכו ממכם את ההתנצלויות וגם עוגמת נפש לצד השני ותגיעו בזמן. עוד לא שמעתי שהודיעו לכם על הפגישה שעה לפני כן.......

EinOdMilvado

New member
כמובן שאם את שואלת את דעתי,

אז ודאי שלא בפגישה ראשונה. וכמובון שזה לא במקומות לא סימפטיים. אבל למשל במידה והולכים למסעדה, לדעתי לבחון מידות של אדם (ולא משנה אם הוא גבר או אשה), אפשר לאחר ולראות כיצד הוא יגיב לזה.... חכם עיניו בראשו . הוא צריך גם לדעת מתי לעשות ואיך.

למעלה