איחולי חג שמח שקט ,טעים ומהנה לכל חברי הפורום

uzis1

New member
איחולי חג שמח שקט ,טעים ומהנה לכל חברי הפורום

../images/Emo155.gifחג פסח שמח - חג גאולה וחירות../images/Emo24.gif

לפני ברכת חג שמח - התנצלות קטנה מקווה שתגיע בהבנה אני מתנצלת שנעדרתי מהפורום אז באמת היה לי המון המון מה לעשות לפני פסח - והשנה הפסח שלי הגיע עם מודעות שבהלכות עיפתי עד שנפלתי מרגלי ועד שנסחטה טיפת הזיעה האחרונה - נשארו עוד כמה טיפות אחרונות עד ליל הסדר ברוך ה-שם היו לי ניסים גדולים ונפתחו שערי תשובה - יתברך שמו זיכה אותי בעבודה שהיא ממשיכה הדרך של סבתא שלי ז"ל - התחלתי לעבוד בבית מדרש משק בית ובישול לאברכים ברוך ה-שם סוף סוף הגעתי לנחלה וגאולה אני מאחלת לכול אחד ואחת מכם ובכלל לכול יהודי ויהודיה בישראל ובאשר הם חג פסח שמח חג גאולה חירות שניזכה לליל הסדר כשר ומועיל ונצא כעם יהודי להיות בני חורין ובע"ה שעוד הלילה הזה ניזכה לעלות אל ירושלים הבנויה והקדושה לבואו של משיח בן דויד שכול משאלות ליבנו יתגשמו גם בשעות הקטנות שנשארו לנו נמשיך להתפלל שגלעד שליט יחזור הביתה בשלום וישב בליל הסדר עם כול עם ישראל אני נוסעת לליל הסדר בחיפה לחגוג עם הדודה והבני דודים שלי חג פסח שמח לכם ולבני משפחותיכם - "אור אהבה שמחה ושלום" חג אביב פורח פריחה וליבלוב אמן........ אוהבת עמנואלה

hemiitz

New member
חג פסח כשר ושמח לכולם../images/Emo140.gif

סהרנה כפר יונה! ארגון הארצי של יהודי כורדיסטאן,מזמין אתכם לסהרנה בבריכת פרק המים כפר יונה. בתאריך 21/4/2011 יום חמישי חול המועד פסח. בהשתתפות מיטב אומני העדה ,ודהול זורנה. הפרק יהיה פתוח לקהל משעה 12:00 בצהריים, הופעות יתקיימו משעה 18:00 אחה"צ. לנוחיותכם אזורים למנגל. דמיי כניסה 20 ₪ לאדם. חג שמח וכשר.

o l i v i a

New member
אזוכון בריכה=חגכם שמח

חברים יקרים חג שמח מהנה ומלא בחוויות טובות וכיפיות.

למעלה