איחולים לחג

איחולים לחג ../images/Emo76.gif

מה הייתם מאחלים שיקרה השנה לדמויות האהובות מלוס אנג'לס? אני אפתח - גבי - אני מאחל לך שתגורשי. מאסתי בדמויות כעורות על המסך. הגיע הזמן לאנשים יפים. את גם לא אמיצה בכלל.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אני מאחלת לברוק רק אושר ושמחה, ולא חשוב עם מי זה יהיה, העיקר שתיהיה מאושרת../images/Emo9.gif אני "מאחלת" לטיילור לחזור לקבר שלה../images/Emo3.gif ריג'- אני מאחלת לו שפעם אחת בחיים שלו יהיה החלטי וידע בדיוק מה הוא רוצה. סטפני- מאחלת לה שכולם יעזבו אותה וינטשו אותה, ושברוק תיהיה השולטת של פורסטר וסטפני תצטרך להתחנן אל ברוק בשביל לחזור למשפחה../images/Emo123.gif וזה לבנתיים../images/Emo3.gif

iloveainslie

New member
בגלל שהשרשור מעלה מלחמת ברוק טילר :

אני מאז ומתמיד הייתי בעד ברוק מול טיילור-וחשבתי שזה מובן מעליו שכולם בעדה עד שלתדהמתי גיליתי שלא... פתאום גיליתי שמלא אנשים שאני מכירה(כולל אחותי אבוי!) בעד טיילןור-פיכסה ואז אחותי העלתה סברה על סמך חוג מכרנו שהתחלקו לאוהבי טיילור ואוהבי ברוק: כל האנשים הטובים והנחמדים וזה בעד ברוק שהייתה כביכול המנולפטיבית והיותר רעה וכל האנשים הפחות טובים ופחות נחמדים בעד טיילור שהייתה כביכול המוסרית והטובה יותר יענו כל אחד בעד ההפך שלו בסידרה-אולי כי הוא רוצה משהו שונה ממנו... להזכירכם כך זה התחלק בקרה מכרינו -שאלתי היא אם גם בקרב מכריכם ובקרביכם זה היה כך?

arielbbb

New member
אני תמיד הייתי בעד הבלונדה,אחותי

ממש לא סובלת אותה..אבא שלי שממעריצי טיילור כבר לא יכול לסבול אותה,וכל פרק הוא אומר שהיא מתחילה להיות חסרת מצפון וחסרת לב,וההמשך עוד יבוא..לדעתו.אז גם הוא בעד ברוק, וממבט כללי- רוב האנשים שאני מכיר בעד ברוק. לא תמיד מצדיקים את מעשיה, אך היא הגיבורה של הסידרה ללא עוררין על כך.

iloveainslie

New member
כן אבל מה דעתך על הסברה:

הטובים בעד ברוק הפחות בעד טיילור כי אני יענו טובה ואני בעד ברוקי קוקי ואנשים לא כ"כ טובי לב לאו דווקא רעם אבל פחות ממני חחחח בעד טיילור גם אצלך זה ככה???

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי זה הרג אותי../images/Emo6.gif סיגל, זה הזכיר לי אותך../images/Emo6.gif האם את איש פחות טוב ופחות נחמד?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח זה שיעשע אותי../images/Emo9.gif סיגל כמובן שהייתי צינית, את בנאדם מדהים../images/Emo99.gif

S c a r l e t t

New member
שירן, יום כיפור מתקרב....

את אמורה לבקש סליחה לא להתחיל איתי ריבים
סתם, את יודעת שאני מתה עלייך
ואגב, אם כבר עסקנו בתיאוריה הזו, אני חושבת בדיוק ההיפך (surprise, surprise
) טוב אז מה אני מאחלת: חיים מושלמים לטיילור, רצוי עם דנטה
לתומאס, גירושין מיידים מגבי ושימצא מישהי יפה וחמודה שמתאימה לו לרידג' שישאר בודד, שאף אחת לא תסתכל לכיוון שלו!! לברוק, שתמשיך לבכות כהרגלה, את זה היא עושה הכי טוב...ושתתרחק מבני הזוג של הבת שלה לסטפני, שתמשיך להיות מלכה ושכולם יקשיבו לה לאריק, שיעשה משהו עם עצמו!!! לסאלי, שהרגל תבריא ונראה אותה הולכת בלי הצגות או הסוואות שג'קי תמצא לעצמה חתיך וכמובן צעיר שתוכל להתעלק עליו ונראה לי שאלה האיחולים העיקריים לנו אני מאחלת שכל אחד יקבל את מבוקשו (בלתי אפשרי אבל אולי בראד יעשה מאמץ...), שהדמות האהובה על כל אחד תחיה באושר ועושר ושגבי תקום בוקר אחד ותהיה יפה

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif את צריכה להגיד לבריג'יט שתתרחק מהבני זוג של ברוק ולא להיפך, כי עד עכשיו זאת בריג'יט שהתחילה עם הבני זוג לשעבר של ברוק../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
צודקת אבל....

דיקן עדיין היה נשוי לברידג'ט ככה שזה הרבה יותר נורא. ברידג'ט לפחות חיכתה שאמא שלה תזרוק את ניק לפני כן, לגבי רידג' לא בדיוק ברור אבל ניתן לך ליהנות מהספק
טוב, אני הולכת לראות את הפרק של אתמול שמחכה לי בוידיאו ולא הספקתי עדיין...נתראה עוד מעט

Shiri from the block

Active member
חחח את מצחיקה אותי צודקת, לא חשבתי על זה כך, כנראה שיש דברים שאני מדחיקה../images/Emo8.gif

למעלה