איחוליי....

mcmmcon

New member
איחוליי....

אני משוכנע שיש הרבה מקסימות, אבל לכל אותן נשים שהרימו את האף, לכל אותן נשים שחשבו שהן הכל בגלל שהתחילו איתן 5-6 גברים ומעלה ביום, לכל אותן נשים שנכנסות לקשר רציני בשביל לקבל בלבד ולא במטרה לתת, לכל אותן נשים שבגדו, לכל אותן נשים ששמחות כשחברה שלהן נכשלת, לכל אותן נשים קרות שמתחילות להיות נחמדות רק כשזה מתרחק מהן וכשזה היה קרוב הן לא ידעו להעריך, לכל אותן נשים ששכחו מה זה לאהוב ועסוקות בעצמן כל הזמן, לכל אותן נשים שמתייחסות לכל אחד בצורה סתמית כי יש שפע ואם לא הוא אז יבוא אחר... הלוואי שחוצניות יחליפו אתכן, הן יהיו סקסיות יותר מכן, יעריכו אותנו יותר ואתן תהיו מחוץ למשחק מובסות, מושפלות, חבל שהרבה גברים בנויים כך שהם כל כך רגישים ומצליחים לקבל את הרוע והקור שלכן, למרות שהם יודעים בלבם שאתן לא הוגנות אבל עדיין ממשיכים להיות הסמרטוט שלכן. לא מגיע לכן... לא מגיע להם... הלוואי שיחנכו אתכן, הלוואי שכל הגברים יעלמו מהעולם לאיזה חודש אחד, מסקרן אותי לראות כמה ממורמרות אתן תהיו... הלוואי שמראה חיצוני היה משקף באופן מיידי את האופי ולא היינו צריכים לחכות לראות כמה אתן מכוערות אחרי שגילינו את האופי שלכן, זה היה חוסך לנו הרבה זמן...

shirael

New member
חמוד,

עם כל הכבוד לסבל שלך כרגע (ויש, באמת שיש), אחרי שתירגע קצת תקרא שוב את המשפט שכתבת: "יודעים בלבם שאתן לא הוגנות אבל עדיין ממשיכים להיות הסמרטוט שלכן", ותתחיל להטיל את האחריות לכשל על האדם היחיד שיש טעם להטיל אותה עליו - עצמך.

או שתמשיך להאשים את כל נשות העולם (חוץ מהמקסימות) - זה לא יעזור, אבל זה משחרר אדים

אייבורי

New member
תראה איזה מבאס

הן לא יהיו ממורמרות, יהיה להם בעל מגניב
והן תזדיינה כל יום עד אלפי אורגזמות

ואתה תשאר לבדך ותחכה למירמור שלא יבוא

ממליצה לך בחום לעזוב את אילו שמתחילים איתן

5-6 גברים ומעלה ביום ולהתמקד בסתם בחורות (שמנמנות, לא במיוחד יפות, עם קול צפצפני, חצ'קונים, ציצים קטנים, רגליים קצרות וכו'), יש סיכוי שעם ההיגיון שהצגת נכון - אז תגלה לא מעט בחורות עם יופי של אופי.

מישהי שמתחילים איתה 5-6 גברים ביום?

איפה היא מסתובבת? בשוק מחנה יהודה? בתחנה המרכזית של תל אביב?
גם אני רוצה!

The new Rainbow

New member
סליחה - אבל ממש לא כולן ככה !

בימים אלה אני יוצאת מחיי נישואים בהם הרגשתי שעליי לא שמים ואותי לא סופרים, ואותי מדפדפים כאילו אני עוד בחורה שעוברת ממול וזאת למרות שנתתי את הנשמה שלי, השקעתי את כל מה שהיה לי וגם את מה שלא, עשיתי, רציתי, השתדלתי, ריציתי, הכל. פשוט הכל. כל מה שגבר צריך - היה שם.
ובשביל מה? בשביל שהוא ייצור איתי ריב בכוונה כדי לקום וללכת, כדי לפרק מערכת יחסים של נישואים שמושתת על המון אהבה מהצד שלי והמון לא אהבה מהצד שלו (מסתבר).

אז גם אתם בעייתיים מאוד ואי אפשר לרצות אתכם בכלום.

אני איבדתי אמון בגברים לחלוטין, אחרי שנתתי הכל - וחטפתי מהלומה קשה בבטן.

אני מקווה שאחרי שתסיימי להתאבל ולכאוב את הנטישה החדה, תצליחי להפיק לקחים מהנישואים הקצרים הללו. כמו למשל לא לרוץ לרצות ולתת הכל בלי לראות בעיניים <גם לא אותו>, אלא לבדוק קודם אם יש שם פרטנר אמיתי לקשר, וא שגם צרכיך מסופקים. ואת זה אפשר לוודא כשרוצים לא את המסגרת של 'בית ומשפחה' אלא לחיות עם בן זוג ספציפי שמשדר וחיי את הרצון שלו במסגרת הזו איתך.

Amazona

New member
אולי מספיק כבר עם האפותיאוזה העצמית הזאת?!

אתם שניכם התנהלתם במערכת הזוגית הזאת ושניכם אחראיים להתפוררות שלה ולכישלון שבסוף.

כולם עושים טעויות, וגם את לא ללא-דופי
ברגע שתשכילי להבין ולהפנים את זה וללמוד להבא,
כך תבטיחי לעצמך זוגיות חדשה בריאה ויציבה יותר.

דנית120

New member
היי,אני מזדהה איתך מאד

אני אמנם נשואה אבל מרגישה לגמרי תקועה ואני חייבת לומר לך שאולי הרגע את לא רואה את זה אבל עוד מעט
תראי שיש עולם גדול בחוץ והרבה גברים טובים ומתחשבים וגם אם האפס שהיית נשואה לו לא ידע להעריך אותך
יבוא גבר אחר שידע להעריך את כל מה שאת עושה בשבילו.
המון הצלחה!

למעלה