איחוליייי!!

איחוליייי!!../images/Emo106.gif

בס"ד אני לא אוהדת של מכבי חיפה ולא חשבתי שתנצחו בגלל השוער המחליף האפס שלכם דודו... אבל כל הכבוד אחלה משחק 2-0 יפה. תמשיכו ככה ותביאו לנו ת´גביע טוב. קצת גאווה לאומית לא תזיק לנו(אבל אל תשכחו את מכבי תל אביב יש לי הרגשה טובה לגביה) אושרה

דודו אפס ../images/Emo35.gif

מעניין כי רק את חושבת ככה אם הוא אפס אז למה הוא שוער ניבחרת
ותודה על האיכולים |F4U|

מצטרפת לאיחולים../images/Emo140.gif

כל הכבוד למכבי חיפה למרות שאני לא אוהדת שלכם מזל טוב ובהצלחה עוד בהמשך המשחקים של ליגת האלופות! אה ודודו השוער שלכם מעולה(למרות שקורנפיין עדיף) ואולי זה לא המקום אבל אני חייבת הפועל ת"א הלוואי תפסידו

תהרוגו אותי אני לא יודעת

בס"ד כן דודו אפס ואם לא שמעת את זה ולא ראית את זה תתעורר מהבועה שאת חי בה. אנשים ששרופים על הקובצה(שאני מכירה) בעצמם חושבים שהוא אפס. ולמה הוא שוער נבחרת אין לי מושג מזמן חשבתי שצריך להעיף אותו. שיקחו את שטראובר הוא מלך. או קורנפיין או אלימלך הם מלכים הוא אפס בתקווה שגביע האו"פא יהיה של מכבי תל אביב אושרה

voguemaster

New member
אני אוהב מכבי חיפה

ובכל זאת, הוא שוער ממוצע ולא יותר. רפלקסים קצת מעל הממוצע. משחק גובה ממוצע להחריד. משחק קרקע לא משהו מדהים (רמז: אוסטריה-ישראל).. בקיצור, שייתנו לאלימלך כבר מקום בהרכב ושלא יוציאו אותו בגלל טעות מפגרת אחת או בגלל כל מיני גבריים לויים כאלו ואחרים.. בכל מקרה, שוער שסופג 7 שערים במשחק (אפילו שזו גרמניה), יש לו בעיה. או שהוא לא שוער טוב, או שהוא שוער בינוני ופשוט לא מצליח לשלוט על ההגנה שלו. בכל מקרה, אני מציע לתת הזדמנות למישהו אחר. ולא, לא לשטראובר.. (למרות ההתקדמות הלא רעה שלו לאחרונה).

LIMZI

New member
לגבי המשחק נגד אוסטריה

זה כולה משחק אחד אתה לא יכול להגיד ששוער לא טוב עפ"י משחק אחד ואתה גם לא יכול להגיד שהוא רע...... לגבי גרמניה סתכל תהגנה עם טל בן חיים ואבי סטרול אמיר שלח ואריק בנאדו (בנאדו עוד בסדר)

למה לא שטרואבר??

בס"ד שטראובר הוא אחד השוערים הכי טובים בליגה. ונכון סוף סוף מישהו חושב שדודו שוער לא טוב בלשון יפה אושרה

הלו הלו

תיזהרי בלשונך הלוואי שהרבה שוערים היו כמו דודו נא לא לזלזל באחד שעושה רק טוב לקבוצה שאני הכי אוהבת בעולם.

שבי בשקט

מי את ימפגרת שתגידי לדודו אווט אפס למה את חושבת ששטרבר יותר טוב אם כן אז רק את חושבת ככה ושתדעי שהחשיבה זה לא הצד החזק שלך יפוסטמה דודו אווט הוא שוער הנבחרת ושטרבר הוא השוער ה2 הבנת 2 אחריי דודו אווט

למעלה