לא זוכר אם שאלתי, אבל מה דעתכם על איחוד הערים של כפ"ס רעננה והוד"ש? ואז ביחד ניצור עיר בגדול נורמלי (ביחס לחו"ל). במקום להמשיך ולבזבז משאבים על החלוקה הבירוקרטית הזו. זה לא יהיה נחמד?
אבל הוד השרון אינה כל כך קטנה, פשוט יש לה הרבה שטח לא מנוצל, ובנייה צמודת קרקע. הגדלת העיר תיצור מגוון רחב יותר של שירותים, בכל התחומים, איחוד הרשויות יצרו גישה נוחה יותר בין הערים, ובאופן כללי יעלה את הרמה.
בשביל חדשות הוד השרון, חדשות רעננה, וחדשות כפ"ס... קראתי את הקרטע, ונורא התלהבתי, וראיתי בסוף הפנייה לקטע בסוף המהדורה... היה כתוב שם: אחד באפריל- אכלתם אותה! הייתי קצת מאוכזב מזה... אבל השאלה שצריך באמת לשאול, היא למה זה יהיה טוב?
כשעוד הייתי קטן מדי מכדי להבין מה זה אחד באפריל. למה זה יהיה טוב? הסיבה היחידה, היא הסיבה הניהולית, שלא צריך כל כך הרבה גופים שונים לציבור כה קטן כמו הוד השרון, ועדיף אם הם ישלבו כוחות עם שאר הציבור באזור העירוני של דרום השרון.
בדרך כלל כשמדובר על איחוד בין רשות חזקה (תושבים עשירים) ורשות חלשה, תושבי הרשות החזקה מתנגדים מחשש לסבסד את תושבי הרשות החלשה, ומחשש שמחירי נכסיהם ירדו. זאת אחת מהסיבות שהצעות כאלה מטורפדות. במקרה הזה אין הבדלים גדולים בין שלושת הרשויות ונראה לי שזה מהלך טוב.