איחוד קדימה צורן - עובדות מול סילופים

Master Stav

New member
ירון ...

אין לי פה נאמנות שיבטית/שכונתית או כלשהיא לאיש למעט נאמנות ליישוב בו אני גר היום בשיחה עם אדם יקר מהיישוב אמרתי גלוי שהלוואי ויחד בתנופה יכניסו יותר מ2 מנדאטים אם כי אני בספק , היתי מאד רוצה לראותא ת דרור רזלינקוב, את אייל אלבלק ואת עדנה חחלו בתוך המועצה לגבי צ'וך אכן אמרתי בגלוי אני לא חושב שהוא טוב ליישוב, 4 שנים וקצת הוא היה המתנגד לגולברי ופתאום לקראת הבחירות חברו השניים לשם מה ....? קטוניניות אכן כן לא לא אמרתי שרק מיקי ישר אך בהחלט זו תכונה מובילה אצלו לעומת האחרים ? תלוי מי האחרים אם אתה מדבר על גולברי כמובן שכן אותו כנ"ל לגבי צ'וך למרות שזה האחרון אינו מתמודד לראשות....\ לגבי השניים האחרים לא פיקפקתי ביושרם מצד שני אמרתי ואני עומד מאחורי הנושא שאין להם נסיון מוניצפילי שיכול להוביל את היישוב הזה ב5 השנים הבאות 5 השנים הכי קריטיות ליישוב כפי שאני רואה אותן לגבי ההפרעה לדבריך קטונוניות ונקמנות אישית ...צר לי אך פה אנו חלוקים ובגדול מיקי עשה שיקול עינייני ולא נקמני , מהכרותי עם האיש ....הוא לא עוסק בנקמות או בחיפוש מתחת לאדמה מה לא טוב הוא עוסק בטובת היישוב ....ומול אנשים שעשו לביתם ...ובכן המרחק רב מאד , כך גם היה בבחירה שלו בגולברי ולא ביוסי מלכה וכך גם שהבין שגולברי אינו טוב יותר ממלכה הודה בטעותו ( כמה אנשים מסוגלים לכך ? ) והפך לכלב השמירה של כספי הציבור והמינהל התקין במועצה !!! אני אכן שם את הדברים הטפלים בצד איש נבחרת החלומות שלי כוללת את אקרמן כראש מועצה את גבי דהן ,שרון ניר גנש, איציק קרן , את איל אלבלק את עדנה חלופ את דרור רזלניקוב את מנדי רבינוביץ את שביט מס את יהונתן אדס ואת אבי קולמן .... זוהי ניבחרת שיכולה לעשות את השינוי ... לצערי ואני אומר לצערי הרב 2 מתוך הרשימה הזומלפחות לא יהיו שם עקב צ'וך וגולברי .....אבל לכל אחד מותר לפנטז ...לא ? אלו השיקולים הענינים שלי .... כאמור לא נאמנות למיקי אקרמן אלא נאמנות ליישוב שלי המקום בו אני מגדל את ילדי ...

yonib1231

New member
מילה על רשימת יחד בתנופה

ירון שלום, לדבריך קיימות טענות על אי יושרם של חברי יחד בתנופה. אם היית קורא את הפורום יותר לעומק היית מגלה שכל הדוברים טוענים שחברי יחד בתנופה עשויים להיות כוח מועיל במועצה, למעט צ'וח, ורבים מתפלאים איך חברו אנשים כל כך מוצלחים לאדם שאינו ישר ומונע על ידי מלחמות אישיות. אף אני קראתי מעל גבי פורום זה לחברי יחד בתנופה להתנער ממנהיגותו הבעייתית של צ'וח ובכך להפוך לכוח מוביל. לצערי מהצד השני אין אדם המקשיב לי או שאולי יש אבל הם אינם רואים זאת עין בעין עימי. לסיכום - ב-12 בנובמבר כל המתמודדים שייבחרו יצטרכו לשבת מסביב לאותו שולחן ולהוביל את היישוב לדרך מוצלחת יותר, וכולי תקווה שכולם ישכילו להתעלות מעבר למלחמות האישיות למעננו התושבים. יוני.

למעלה