איחוד האחת...

איחוד האחת...

את מקסימה! נהנית לקרוא את התגובות שלך כל פעם מחדש התשובות שלך תמיד מרגיעות התשובות שלך תמיד שם נותת המון כוח ועידוד עם המון חום ואהבה כל הכבוד לך!

../images/Emo51.gif

על המילים היפות... מחמם את הלב...

היי שוב

מה שלומך? איך מתקדם ההריון? האם נרגעו קצת הרגשות ? למתי צפויה הלידה?

היי לך

תודה על ההתעניינות... אני כרגע בחודש שישי. הלידה צפויה לקראת נובמבר אני מחכה לזה בחוסר סבלנות מוחלט. מחכה לשינוי בחיים הרגשות לא נרגעו. אמא חסרה לי בטירוף... אין כמעט תחום בחיים שאני לא מבכה את החוסר שלה זה מתעצם מיום ליום... אני מסתכלת על הילדה שלי... ומשתדלת לתת לה כמה שיותר אמא כאילו מפצה אותה על החסר שלי... אוהבת, מחבקת, מנשקת בלי סוף משתדלת להיות שם בכל רגע פנוי... הלוואי ואמא היתה פה לראות אותה...היא בטח היתה משתגעת עליה כמו שהשתגעה על כל הנכדות האחרות שלה... כל אחת בתורה רק אני לא זכיתי.. אמא, אני אוהבת אותך ומתגעגעת בטירוף...

שלום ../images/Emo39.gif

צר לי לשמוע על תחושותייך ורגשותייך... מבינה כל כך...
במקרה שלי, אמי לא זכתה להכיר אף לא אחד מנכדיה, ועם הזמן למדנו לחיות עם זה ולקבל את הדברים כפי שהם. הילדים שמעו ולמדו על הסבים/סבתות וכאילו ממש הכירו אותם... את מספרת על מעין סוג של פיצוי הפוך... את מעניקה לילדתך את שהיית רוצה לעצמך, גם זה משהו כל כך מוכר...להשליך על הילדים שלנו את כל אותם הרגשות הלא ממומשים... אבל שימי לב לשמור על מינון נכון כדי שלא "לחנוק" מרוב אהבה... עוד מעט עם הילד/ה החדש/ה זה יתחלק ביניהם כך שזה יתאזן... נסי לעבור את התקופה בצורה הכי רגועה שתוכלי ושמרי על עצמך... שולחת לך כוח, חיזוק וחיבוק גדול

היי ילדונת...

מה שלומך? מפעם לפעם את מגיחה עושה לנו קצת שמח ובורחת שוב...
מתגעגעת אלייך.

למעלה