איזכור על טלי =)

n i t z a n15

New member
איזכור על טלי =)

מתוך הכתבה בפנאי פלוס עם לירון וייסמן: חלק ראשון: בייבוש הוא במאי הקולנוע יובל שפרמן, 30, שממריא עם סרט הביכורים שלו "דברים שמאחורי השמש" לרומניה כדי לעבוד על תיקוני צבע סופיים לקראת יציאת הסרט לאקרנים. "זאת הולכת להיות דרמה משפחתית נדירה", היא לוחשת לעברי בעיניים מסורות, "סנדרה שדה ואסי דיין וטלי שרון בתפקידים הראשיים. נו, הוא גאון בקיצור. חלק שני: מיד עם סיום צילומי "האלופה" היא תתחיל להצטלם לסדרת טלוויזיה חדשה, "13 יום", דרמה קומית שכתבו ערן קולירין ושי כנות עבור ישראל 10. וייסמן תשחק שם לצד טלי שרון שמככבת כאמור גם בסרטו של שפרמן ("היא מדהימה"), יחזקאל לזרוב, דנה איבגי, ניר לוי ומיקי גבע. מיקי גבע??
הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3244116,00.html

בלושש 15

New member
לא נורא..../images/Emo13.gif

פשוט כל פעם שאת כותבת משו אין לי מושג למה זה נראה כאילו את ממש כועסת ועצבנית כזו..

שמי אמנם לא נעה

אפילו לא נועה
אבל המלצה שלי הערות ציניות המגנות התנהגות מסוימת של בן אד כן, רצוי להגיד ביתר פירוט ואם אפשר בפרטיות ולא לעיני כולם. ולא בהערה צינית שסתם משאירה את הבן אדם פעור פה. בעיקר אם זה חבר זה סוג של נורמה חברתית כזאת אם תרצי או לא. קחי לתשומת לבך

שירוש1989

New member
דיברתי על זה שאני פראנואידית

הגבתי אליך לא אליה... לא התכוונתי לומר שאני גם חושבת שאת נראית כועסת ועצבנית

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifנעה?עצבנית?../images/Emo11.gif

חלילה!הדבר הכי נוראי שהיא עשתה לבנאדם זה לרצוח אותו ולתקוע אותו בתיק שלה מפגש שלם
היא נחמדה רק אל תעצבני אותה

למעלה