איזכור לדוח של Human Rights Watch

Haemek

New member
איזכור לדוח של Human Rights Watch

אני מופתע שאיש מאנשי מרצ שמסתובבים כאן לא טרח להגיד מילה על הדוח שלהם. הרי פוינטרים לשם CNN Jerusalem Post כל מה שאנשי הימין צועקים כבר הרבה זמן, מעכשיו גם אירגון זכויות האדם בניו יורק מצטרפים אליהם. ואיפה הפרסום של מרצ בנושא? אין. זה קשה. להודות שהאיש שעליו הם בנו הורג אותנו, זה קשה לעיכול. אנחנו הרי חשבנו שהוא יגן עלינו, לכן אנחנו במו ידינו נתנו לו נשק. והוא מעודד מתאבדים, אותו אחד שאיתו מרצ רצו לדבר.

yakul

New member
אי לקיחת אחריות... כמה טיפוסי.

כמה פופוליסטי מצידך לומר את זה. כשיש משהוא שלילי, פתאום אף אחד לא אחראי עליו... אבל כשנעשה משהוא טוב, פתאום אפילו מי שרק חשב ולא בצע שותף להצלחה.

דובי123

New member
אניע מקווה שגם למדינת ישראל

זהו ארגון שני הקובע שמעשי הטרור הם כה נוראיים עד כי הם בגדר פשע נגד האנושות ועל האחראים על כך [כולל עראפת] לתת את הדין אבל מה זה בשביל מרץ פשע הנורא ביותר הקיים המתבצע נגד ישראל - כלום , נאדה לא מפריע לה כלל לא עושה הפגנות כלשהן נגדן לא מנסה להביא עובדה זו לידיעת העולם איננה קוראת למדינות השונות לגרום לשים לזה סוף כלום... נאדה!! יתרה מזו לעמדת מרץ וחלק ניכר מבוחריה וחכיה - עראפת הוא פרטנר להסכם מי שאחראי לפשע נגד האנושות נגדנו , בזמן ביצוע הפשע הוא פרטנר עבורם במקום להעמידו לדין.... כפי שטוען כבר ארגון שני שצריך לעשות....... סליחה , משהו כן... באותו הזמן שסופסופ עשו כאן משהו נגד פשעים אלו - מרץ ארגנה הפגנת נגד ועדיין טוענת שהממשלה הזו הביא אסון בטחוני וצבאי... נו... אני עדין לא הצלחתי להבין מאיזו נקודת מבט ישראלית הפחתת הפיגועים היא אסון בטחוני מנקודת מבטו של עראפת... זה מובן לי מאד

Haemek

New member
אני מקוה שזאת לא התשובה הרשמית

של מרצ. שכם אם כן, יש לזה שם מאזה מתאים: קוראים לזה "ראש קטן". לפתע אחז במרצ (ושוב, רק אם התשובה לעיל היא תשובה רשמית) תופעת הראש הקטן. הראש הגדול היה כשמרצ תבעה בכל פה שנכיר בעראפת כפרטנר לשלום. עכשיו, כשנודע למרצ שהוא בעצם הורג, רוצח, מרסק ומבטש בנו, פתאום אחזה במרצ מחלת הראש הקטן: "מרצ אחראית רק למצעה". אני לא בטוח שזה נכון. אני הייתי מוסיף עוד משפט דמגוגי קטן: "מרצ אחראית ישירות להרג, רצח ריסוק וביטוש ישראלים, כשותפה לברית בינה לבין ערפאת" ואחר כך בא הראש הקטן, ד´ האמות החדש של מרץ. פאטתי.

למעלה