איזכורים בעיתון

YOasis

New member
אוף, רק מחר אני אקבל את העיתון...

בינתיים אני רק מדמיינת איזו כתבה מפגרת של כתב משועמם-צומי-מפגר שלקח אלבמומים מעולים שהמון להקות היו רוצות שיהיו פרי יצירתם ובגלל שהם לא השיא המוזיקלי (ובטח לא הפופולארי) של אותה להקה (כי הוא בטח לא ישים את האלבום שאיזה קקי שאף אחד לא מכיר עשה וחצי בן אדם קנה) הוא שם אותם ברשימה מפגרת כדי שישתינו לכיוונו פעם אחת. אם הם לא יעשו רעש הם לא ירגעו הכתבים האלה!!!! טוב, לקחתי את זה קשה מדי ואפילו לא קראתי את הכתבה חח... אבל באמת שהכתבות האלו לא שוות שקל.

YOasis

New member
קראתי

באמת שני אידיוטים גמורים... זה כאילו זה שכתב על נואל יודע שזה נאמר בצחוק אבל בטח יש לו איזה שנאה מיוחדת אליהם אז הוא ניצל את זה והפך את כל מה שהוא אמר. חוץ מזה שבוונדרוול יש 6 אקורדים (בלי להחשיב את Esus4 עם באס #C), חצוף ברמות!!! טוב שזה השיר הבריטי הגדול ביותר בכל הזמנים והוא ממש היה נואש בלחפש משהו גרוע להגיד עליהם. בקשר לכתבה של ה-20 הגרועים או מה שזה לא יהיה רואים בבירור שלכתב לא היה מה להגיד על האלבום אז פשוט כדי שיהיה לו במה למלא את המקום הוא הכניס אותו בטענה שאין שם שום שיר (או שפשוט הוא ראה שזה אלבום שהבריטים נוהגים להכניס לרשימות בסוג הזה אז הוא פשוט כתב שזה אלבום גרוע, אמא שלו!)

sok777

New member
6 אבל מוסיפים להם כל מיני

דברים כמו Sus לחלק ו7 או מאז'ור 7 אבל האמת שבדוגרי זה 6. וזה סביר.

sha na na revol

New member
אני תמיד שמעתי על עניין ה-3 אקורדים

ועכשיו מתברר לי שזה לא נכון. עוד סיבה לאהוב את אואזיס- הם מוצלחים בהרבה ממה שעושים מהם.

למעלה