איזו תחושה מוזרה

איזו תחושה מוזרה

אמי סיפרי לי שהיא 'יוצאת' עם מישהו, בהתחלה בשושו סיפרה רק לי, אחרי זה לאחותי ובשום אופן לא רוצה שהגדולה תדע. הבנתי שהיא חוששת מהתגובה שלנו, האמת אין לי כל תחושה כלפי זה רק מהכיוון שאם זה טוב לה, אז למה לא? (היא בת 80+ ואבי נפטר לפני 5 שנים, עכשיו היא במשען) בשבת פגשנו אותו: דברי נימוסין, איפה אתה גר, כמה ילדים וכו'. זהו. מה אני אשאל אותו במה הוא עבד לפני 25 שנה (כשיצא לפנסיה). טוב שיהיה. די משעשע.

מיר27

New member
תשמחי בשבילה

היי!! רציתי להגיד לך שכל הכבוד שיש לה חשק ורצון להכיר בן זוג ולהמשיך לחיות בגילה הלא צעיר. אבי גם נפטר לפני 4 שנים (אמי בת 50+), ואני ממש שמחה בשבילה שהיא מצאה בן זוג לחיים ואני ממש רגועה ששוב היא עם מישהו ושיש לה נחת בתחום הזה אחרי המשבר הנוראי שעברה. פשוט לשמוח בשמחתה שהיא החליטה להמשיך לחיות ולא לשקוע בדיכאון בגלל האובדן.

alona 9

New member
../images/Emo13.gifאיזה יופי

דווקא הייתי מעודדת אותה,אצל אימי זה לא יקרה בחיים,אתה מבין צוציק? שחס וחלילה לא יפלו פירורים על השטיח שלה, נחמד ודי משעשע אגב,שאלתם אותו במה עסקו הוריו?
בהצלחה.

כל הכבוד לאמא שלך

לפחות הוא מחונך. כן, זה יכול להיות מוזר פתאום שההורים שלנו מתחילים להכיר, לצאת ולהציג בני/בנות זוג חדשים.

אנפה2

New member
היי צוציקגדול, גם אמי במשען,

באיזה משען היא ? אולי הם חולקות את אותו חבר חה חה חה
אל תצחק, במשכן המשען שאמי נמצאת יש כמה גברים שיש לכל אחד 2 חברות, והן לפעמים מנהלות קרבות עם מקלות ההליכה.

אנפה2

New member
אמא שלי בגבעתיים, בכל מקום

אותם סיפורים, שיהיה לה בהצלחה .

m i t a l y

New member
זה פשוט נפלא... ../images/Emo13.gif

אמי פתחה פרק ג' בחייה לקראת גיל 60. אף גבר לא החזיק מעמד אצלה יותר מ-12 שנה. אנחנו תמיד צוחקים עליה שעוד נכונו לה פרק ד' ו-ה'. העיקר שתהיה מאושרת, זה מה שחשוב!

אנילה1

New member
צוציקגדול למה אחותך הגדולה

לא תסכים לחבר שלה בבית אבות? הוא לא ברמה? הוא לא מהעדה הנכונה? יצאו להם ילדי תשבץ?

למעלה