איזו תוכנית חמודה!

איזו תוכנית חמודה!

ראיתם דוקוסלב? היתה ממש אחלה תוכנית... דרך אגב - צילמתי גם כמה תמונות בהופעה... יצאו אחלה! אלירן - בכיף שים אותן באתר!! הנה אני מצרפת לכאן... חבל שצריך אחת אחת ואי אפשר כמה ביחד...

ואחרונה חביבה ../images/Emo27.gif

וקצת פחות איכותית לצערי! דרך אגב, האור הזה סינוור אותי כמעט כל ההופעה...
אבל שום דבר לא גרם לי להתבאס! היה אחלההה.... אלירן - דווקא באמת תמונות אחלה לאתר, לא?
תהנו... ביי ביי

שרית7

New member
לגבי התכנית היתה חביבה למי שלא

יודע כלום על גלי אז באמת תמצת בקצרה את קורות חייה. בכל אופן קצת מאכזב למי שממש מכיר (כמוני) הם פספסו שם כמה דברים והם גם עשו כמה פאשלות בעריכה כמו זה למשל שהם דיברו על אלבום הרוק קח אותי הביתה ושמו ברקע את הכל עומד במקום. דיברו על שנים מסויימות ושמו תמונות שאינן קשורות לתקופה. בעיקר עצבן אותי העיתונאי הצעיר שדיבר בנימה עוקצנית משהו ולא הבנתי למה תקעו אותו שם כי הרי הביאו צד עיתונאי - את ברוריה אבידן בריר... על חשבון מה שהוא קשקש למשל יכלו לשים קצת יותר קטעי וי.טי.אר. בגדול היה חמוד מאוד היו הרבה תמונות יפות וקטעים יפים - ו95% מכל מה ששודר ללא יוצא מהכלל תרומתי החיה מהארכיון הפרטי שלי. אז שמחה שנהנתם. לילה טוב

עדי 345

New member
היה חביב, אבל.......

אני חושב שאותם דברים עצבנו גם אותי...אבל אין מה לעשות, העיתונאים מחפשים תמיד כמה שיותר צהוב... דרך אגב - הם רמזו שלגלי היה רומן עם קובי אשרת, זה נכון????

שרית7

New member
מעניין שאפילו אני לא שמעתי מזה שהיה

לה רומן עם קובי אשרת... אני יכולה לברר את זה כמובן. הכי הצחיק אותי שהקשר בן "השבועיים" עם אהרון ברנע ייחסו לו עוד רומן לרשימת הרומנים הארוכים...

ravine

New member
תמונות יפות מאוד!

רואים שישבת קרוב לבמה.. תודה על התמונות!

Robbie רובי

New member
תמונות מקסימות וגלושקה נראית מצויין

עם השיער הארוך. אני חוזר ואומר שעושים הפגנה אם גלי מורידה ולו תלתל אחד!!! חחחח מה שכן מהצד גלי נראית כאילו עלתה כמה קילו אבל זה בטח זוית הצילום

למעלה