איזו פדיחההה

מיטללל

New member
איזו פדיחההה

---------- תחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב. אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר רחוק מהמתקן הדוחה.. הופתעתי מאוד כאשר הרופא אמר לי: "ואוו, היום עשית מאמץ מיוחד להיות יפה"! לא ממש אהבתי את המחמאה, אבל לא הגבתי. הלכתי הביתה והמשכתי בסדר יומי כרגיל... בשעות הערב, אחרי שבתי סיימה את שיעורי הבית, שאלה מחדר האמבטיה: "אימא, איפה המגבת שלי?" צעקתי לה שתיקח אחת נקייה מהארון. כששמעתי מה שענתה לצעקתי, אני נשבעת שרק חשבתי איך להעלם מעל פני האדמה... המשפט של הרופא חזר שוב ושוב בראשי כאשר היא אמרה לי: "לא אמא, אני לא רוצה מגבת מהארון, אני רוצה אותה מגבת קטנה מקופלת שהייתה בקצה האמבטיה ובתוכה השארתי כל הכוכבים הנוצצים והזוהרים שאיתם אני משחקת!"... ... מה הסיפור המביך שלכם? (לא חובה בכיוון הזה
)

../images/Emo2.gif

יאאא איזה פאדיחההההה חיחיחיח לא נעים ולא עולה לי פאדיחה כרגע לראש...

סופה 20

New member
הרשי לי להגיד..

שהדבר הזה קרע אותי מצחוק..... הרבה זמן לא קראתי סיפור מצחיק כזה.. :)...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחחח

מה? תפרגנו קצת! היא השקיעה! לא כל אחת שמה נצנצים שם למטה בשביל הגניקולוג! מעניין מה בעלה היה אומר על דבר כזה......

subotaj

New member
../images/Emo13.gif WOW כל כך מצחיק. חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

NiKo667

New member
חחחח

אממ...לא יודע אם הכי מפדח אצלי, אבל קרה לי שהייתי בפינלנד, נכנסתי לבית של משפחה אחת, חברים של אבא שלי. ותמיד מורידים את הנעליים בכניסה לבית שלהם ואני כנראה הייתי שקוע במשהו, כי לא שמתי לב שגם הורדתי את המכנסיים. הם הסתכלו עלי בשוק ופשוט הרמתי את המכנסיים ואמרתי "סליחה, מנהג ישראלי"

ואי טוב שאת אומרת ...

לי בדיוק יש תור לגניקולוג... אני צריכה לדאוג שלא יהיו כוכבים במגבת ...

הפדיחה שלי...לא לבעלי קיבה רגישה

הייתי אצל ידיד שלי והייתי ביום השני למחזור (במושגים שלי-יום השיטפון הגדול- SORRY GAYS) אמרתי לו שאני כבר צריכה ללכת והוא התעקש שאני אשאר..ניסיתי להסביר לו את המצב והוא לא השתכנע (בנים, מה הם מבינים?) הוא התחיל איתי "מכות" על מתת שאני אשאר..והיינו על המיטה שלו והבגדים שלו היו מפוזרים עליה, כשהוא הפסיק קמתי ו...הגופייה שהוא הכי אהב הייתי מוכתמת בדם (איכס..עדיין בא לי לקבור את עצמי כשאני נזכרת) לא יכולתי להסתכל עליו, רציתי למות!!! יאמר לזכותו שהוא קיבל את זה בחיוך וחיבק אותי שאני ארגע, ואמר שכל בסדר... דבר טוב יצא מהסיפור הזה- זו היתה הגופייה שאני הכי שנאתי!!!!

פאדיחה טרייה מהתנור

בסוף שבוע האחרון נסעתי עם חבר שלי לצימר בצפון
ובבקתת עץ היה מין חלון ענק כזה שאפשר לראות לבחוץ ומבחוץ אי אפשר לראות לבפנים כלום. הקיצר.. כשהגיע הערב אני חשדתי שבחושך דווקא כן יהיה אפשר לראות מבחוץ את הבקתה מבפנים וחבר שלי אמר שלא יכול להיות.... ובאיזה קטע בלילה יצאנו החוצה לבדוק משהו אז אמרתי לו שאם כבר שילך לבדוק את החלון והוא פשוט נעמד שם בשוק עם פה פתוח... מסתבר שאפשר לראות בלילה מבחוץ לבפנים...
טוב...לפחות נקווה שאף אחד לא עבר שם
להפתעתי לא לקחתי את זה דיי קשה וצחקתי מהעניין... אני שמה פה תמונה שלי מהג'קוזי בצימר כי אני עוד בהתלהבות,בתמונה הזאת זה היה אחרי שכבר סגרנו את הוילון... <אני יודעת שזה קצת מעוות...המצלמה הדיגיטלית לא משהו...נדפקה ולא הבאתי את שלי> נ.ב.. זה היה צימר מעולה,ממליצה עליו בחום לכולם!! מי שרוצה פרטים שיפנה אלי במסרים.

מה נסגר עם תפוז?

הוא עושה בעיות.. שנה עד ששלחתי את ההודעה וגם לא נקלטה לי התמונה.. ואח"כ שלחצתי על "שלח" הוא הביא אותי לדף הראשי של הפורומים... אני אנסה שוב להעלות את התמונה.

למעלה