איזו עצבות...

zoeid

New member
הסוף - השירשור המרוכז!../images/Emo41.gif

כל ההודעות לגבי סוף הסידרה (לא לגבי הפרק) לכאן, אתם מוזמנים בשרשור הזה בלבד (אחרות ישורשרו בעזרים טכנים, תקלו על המנהלת) לספר, להגיב, לשתף ולכתוב במהלך היום הודעות ותגובות בנוגע לסיומה של הסידרה, ועל הזמן שמתקתק ( עניין של שעות) שמקרב אותנו אל סופה של סידרה נפלאה.

dm101

New member
נראה שהגזימו בביל הרייטינג

השחילו את השיר של אלון אבוטבול שנשמע כמו מלמול ולא כמו שיר רומי אטומה יעל אבקסיס מבזבזת את הזמן

dm101

New member
איזה מן סוף זה

איזה סוף מטומטם היה לפרק האחרון בטח ימשיכו עונה חדשה כמו כלום

udicol

New member
יצירת מופת, הפרק האחרון ,

צמרמורת והתרגשות עברה עליי. פרק מדהים, עונה מדהימה, סדרה מדהימה. יהיה קשה למלא את החלל הזה.

sunshine169

New member
הסעודה האחרונה של יואל.....

מעניין אותי לדעת אם בארוחה שעשה יואל יש איזושהי סימבוליות...? זה הזכיר לי מאוד את ציור "הסעודה האחרונה" של לאונרדו דה-וינצ'י.....

karziz14

New member
לסיכום..

הפרק היה ... מדהים!! מרגש.. סוחף עד דמעות!! פשוט טוב!! הצ'אט היה מאכזב קצת... חבל שכזה קצר.... מישהו יודע איך קוראים לנעימה או לשיר שהתנגן שדינאלה באה לבקר את איתן בבית חולים? ועכשיו מה נעשה בלי שבתות וחגים?? זה יהיה קשה.. אחת הסדרות הטובות שנעשו .. אוף!! זה עצוב.. אין סיום יותר יפה מאשר לראות את החיוך והמבט המאושר של רפי בזרועותיה של אלה...

zoeid

New member
איזה יופי הקטעים הקצרים בין

התוכניות במיוחד הקטע על הזוגיות של אלון ויואל, מקסימים

Gods Wave

New member
את הקטע עם יעל

לא אהבתי. הוציאו אותה ממש רע... מה היא עד כדי כך דפוקה? איפה הדמות שהיתה בתחילת העונה? השאר מצוין....

גברת קו

New member
מסכימה..

הרי יעל לא עזבה כי הפסיקה לאהוב את יואל, הרי היא נסעה עם בעלה בכלל..

תקווה4

New member
פרק מ-ה-מ-ם!!!

פשוט פרק מדהיייים!! כל כך התרגשתייי!!! הסתיים כל כך יפהההה גררר אני כל כך חולה על רפיייייייי!!!!!
אני לא מאמינה שזה נגמררר:((( אני מתה על הסדרה הזאת הסדרה הכי מציאותית וטובה שישששש!!!!! ואי הסוףף איזה צמרמורת איזה התרגשותת היה ליי פשוט גאונייי כל כך שמחתייי אחלה פרק פרק מדהיםםםם אני כל כך אוהבת את אלוןןןן מה יעשה עכשיווו?<??? מזל שהקלטתייי

zoeid

New member
ראיתי שניים, בראשון

דיבר כל אחד מהשחקנים, זה מין פרומו קטן שכבר שודר לפני שהתחילה העונה הראשונה, בו הם מדברים על העונה האחרונה, ועל כך שעצוב להם שנגמר ושזה משפחה וכולי וכולי, את בטוח ראית את זה, גם הבמאי מדבר שם.. זה די ישן. 'חברה, עוד קצת, וזהו

Timorette

New member
איזו עצבות...

היתכן? היתכן שהגיע הסוף להשראה ולמילוי שקשה לתאר במלים...? נשארתי מלאה בשאלות וגעגועים. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להחזיר את הסדרה? האם ומתי הסדרה תצא על די וי די?

just me2

New member
פרק מדהים

פשוט יפהפה אהבתי את מה שיואל אמר לעומר שירה ואדי עצוב שזה נגמר.. נשאר רק לחרוש על ש.ח.. לפחות יש לי להתנחם שיש עוד עונה למגן עוד שבועיים..

batia1

New member
פרק ע נ ק!

מרגש, מקסים, אין מילים. חבל כל-כך שזה הסוף. הקטע בין אלון לאלה היה מאוד חזק ובאמת ההשפלה של אלון היתה כואבת.יחד עם זה החיבור בין רפי לאלה התבקש מאוד ולי לפחות היה ברור שזה יקרה. המפגש ביניהם היה כל- כך יפה ונקי ,הקלוז-אפ על הפנים של רפי (כשאחז בידו את הזר)לפני שחייך הביע כל-כך הרבה מהיחסים הסבוכים שלהם והכל ללא מילים. פשוט מקסים!

למעלה