איזו עייפות!!!

Black Star

New member
איזו עייפות!!!

היי, קודם כל...לא הייתי כאן כבר כמה זמן... אני לא יודעת איך אצלכם, אבל כאן- אין רגע זמן!!! הבי``ס שלנו פשוט דפוק... אם לא הייתי יודעת כמה הם מעריכים את כל מיני הפעילים שלנו בתנועות נוער וכו`, הייתי חושבת שאין להם מושג שיש לנו פעילויות חוץ-ספריות! זה פשוט מתיש. שני מבחנים בשבוע, טונות עבודות ושיעורים, אי אפשר לעשות ככה עוד משהו!! אבל מה לעשות, אני כן עושה- אני רוקדת, ודי ברצינות. ככה שכמעט אין לי זמן לכלום.. ריקוד, לימודים.. זהו. ואני פשוט מתמוטטת!!! אני מסתובבת כמו זומבית בבי``ס, חסרות לי טונות של שעות שינה, ואז במקום לצאת בסופ``ש, אני משלימה אותן- ולומדת/רוקדת עוד. מיותר לציין שאני נרדמת כמעט בכל שיעור.. ממש נמאס לי!!! לא היה מזיק לי עוד כמה שעות ביממה, באמת שלא.. אז מה איתכם? :) ביי יעלי. Immerse your soul in love --

lirona

New member
צודקת

באמת אין זמן לכלום המורים האלה כאלה לא מתחשבים הם נותנים כל כך הרבה שיעורי בית זה פשוט לא יאמן הם לא קולטים שיש לנו עוד ה מ ו ן דברים בחיים. אז נכון בלי שיעורים אי אפשר להתקדם אבל שכל יום נותנים לך ב-5 מקצועות שיעורי בית ויום אחד אתה לא פנוי כבר יש לך הצטברות ... ואם אתה נתקל בבעיה בשיעורים ואתה לא יכול לעשותן זאת גם בעיה... חבל אבל אין כל כך מה לעשות בנידון...

קצת מילות עידוד:

י``ב בינתיים היא שנה הרבה יותר קלה מי``א. הרבה פחות מקצועות, לא הרבה יותר שעות לכל מקצוע, ופחות שיעורים (או לפחות שיעורים לא מאד קשים). אזרחות זה ממש בדיחה, ככה גם הבעה, אז כל מה שנשאר זה מתמטיקה, אנגלית (חוץ מלאלה שכבר סיימו עם זה), ושתי מקצועות בחירה (אני בחרתי פיסיקה וקולנוע). ממש קלי קלות, באמת, הנה עכשיו אחרי מבחן טיפשי ביותר באזרחות יש לי אפילו זמן לשבת ולכתוב הודעות לפורום. פשע.

זה נכון

אולי לי אין חוגים אבל בכל אופן הבית ספר מתיש שעת אפס שלוש מבחנים בשבוע! ועוד כל מבחן זה מבחן מסכם עם חומר של שנה שעברה....ממש קשה! באמת שהם לא מתחשבים וזה לא בסדר אני שונאת את בית ספר מקופלת

למעלה