איזו עונה זאת

yael harm

New member
בבקשה תשובה! :(

הי לכולם! הייתי בחו"ל ב4 חודשים האחרונים, חזרתי לארץ ואין יותר ג'אג???? מתי היא ירדה ומתי היא חוזרת עם פרקים חוזרים??? אני כזה בדיכאון!!!!! ערוץ 3 אתם ח- י-י-ב-י-ם להחזיר את הסידרה הטובה ביותר שלכם! (קשה כאן בארץ לשטוף את העיינים... אז לפחות בטלויזיה...)

איזו עונה זאת

שבסופה הארם מתקן את ראיית הלילה וחוזר לטוס ועוזב (כביכול, מן הסתם) את ג'אג?

הרמוני

New member
תשובה

יהה איפה בחו"ל? מגניב לך... בכל אופן העונה השישית הסתיימה בארץ ולא ברור מתי יתחילו לשדר את עונה 7 אבל כנראה שזה יהיה עוד הבה זמן... חוץ מזה שידורים חוזרים מהתחלה בערוץ 3 ביום שישי ב3:15 לפנות בוקר- 3 פרקים ברצף, בערוץ "סטאר וורלד" כל שבת ב13:00 או ב22:30 (אותו פרק) עונה 7. חוץ מזה בחודש שעבר נגמרה העונה ה9 בארה"ב והעונה ה10 תחזור בספטמבר. פסדר?

ssela

New member
בקשר לעונה האחרונה בערוץ 3

מה קרה בפרק האחרון? פספסתי אותו בגלל ל"ג בעומר.

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

Dark Storm

New member
עונה 4

בסוף עונה 4 הוא מתקן את הראיה, בתחילת 5 הוא "טייס"

shipper heart

New member
אכן...בsecond sight שזה או פרק 419

או 420 אנ'לא זוכרת איזה מהם.... והוא טס בפרקים 501-503....למרות שב502 בrules of engagement הוא לא ממש טס...כאילו לא רואים אותו במטוס אבל מציינים את זה כשבאד בא להנרי... בנושא אחר- אני משועממת...וקצת עצובה האמת חח בשיעור תנ"ך התחלתי לעשות תרשים זרימה של האירועים החשובים בחיים של הארם...כולל תאריכים לחלק מהם...אלוהים ישמור עלי חחח....

pachu

New member
תנ"ך.... מזכיר לי

הייתה לפני שבוע בגרות בתנך וכשלמדתי משום מה כל פעם שראיתי את המלה "האדם" בבראשית, ה-ד הפכה ל-ר...
כל דבר כזה גרר כמה דקות של חלומות בהקיץ...
כנראה זאת הסיבה לזה שלקח לי פול זמן ללמוד..... זה היה אחרי שקראתי את כל התקצירים של הפיינל... הייתי מושפעת

../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo140.gifהחוב שלי לדניאל!

אז ככה...דני הייתי היום במשרד. שלחתי לעצמי לבית את הרקע שעיו הכנתי לך את הגלויה. צירפתי את התמונה שלך ויצא קרוב למה שקיבלת.(למרות שהמקור ה-רבה יותר טוב!) אז....אני גאה להכריז: דניאל ודיויד אליוט! (ובנות לא לקנא-התור של כל אחת מכן יגיע! הוא לא ישאיר אפחת לבד!

חחחחח תקנאו!!../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

חח אם לא על זה שהתחתנתי עם דיוויד.... חח תראו איזה בנזונה של גוף יש לי!!!! אחחחח זה הכל מהאבה של דיוויד אליי... היא פשוט הפכה אותי לכוסית על :))(חחח היא והפוטושופ של סוזי......:) תראו איזה זוג יפה אנחנו... להתמוגג :)))

harmless

New member
דני את מודעת לזה שהרגע נתת

מחמאה לגוף של ננסי??????????????????????????

Dark Storm

New member
אני כבר מקנא.... :

אבל בדוד כן... שלא תקבלו את הרושם הלא נכון!

Nushi G

New member
נצל"ש-כולם:כפיים למכבי ת"א!!!!../images/Emo87.gif

איזה טריפל יפיהפה....מכבי "עלית" תל-אביב, אלופת היורוליג, מחזיקת הגביע ואלופת המדינה לעונת 2003/04 !!!!!!!!!!!
וכבוד לכל השחקנים, המאמנים והאוהדים!!!! מתה על כולכם!!!!

למעלה